Sunday, April 29, 2012

MAI BACA!!! Brahim Ali beri kata semangat kepada Najib, jangat takut bubar parlimen kerana Bersih 3.0Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA), Datuk Ibrahim Ali berkata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak tidak perlu takut untuk membubar Dewan Rakyat selepas perhimpunan BERSIH 3.0 dijalankan semalam.

NONENONE"Saya nak cadangkan kepada Najib, kerana suasana berlarutan seperti ini. Jadi, selepas transformasi yang telah dilakukan, Najib jangan takut.

"Saya percaya rakyat akan sokong dia. Jangan ragu-ragu bubarkan Dewan Rakyat sekarang. Biar rakyat tentukan mandat," katanya.
Beliau berkata demikian hari ini pada sidang media selepas merasmikan pehimpunan raja berdaulat kasih dijunjung di Kelab Sultan Sulaiman, Kuala Lumpur hari ini.

Seramai 100,000 orang menyertai perhimpunan BERSIH 3.0 di ibu kota Kuala Lumpur semalam untuk menuntut pilihan raya bersih dan adil dijalankan.

7 comments:

Anonymous said...

RAJA KATAK NI BUAT LAWAK LA.....

ORANG BUAT PERHIMPUNAN, DIAPUN SIBUK NAK BUAT PERHIMPUNAN.

KATAK DAH TAKUT NAK CABAR BUAT PERHIMPUNAN PADA HARI YANG SAMA DAN TEMPAT YG SAMA SBB BINI DIA KATA TAKUT MATI KATAK NANTI KENA DGN BERSIH.

HA..HA..HA..

cucukerinci said...

katak gemuk dah merepek sebab takut nanti kena lanyak....nak tunjuk dia lebih hebat drp najib......Bersih 3.0 sebagi alamat BN akan tumbang dlm pru13....katak gemuk akn mati katak...

mountdweller said...

Dia boleh kata apa saja sebab dia tak rugi apa. Kalau dia bertanding pu dia akan kalah. Tapi Najib, kalau kalah akan hilang segala-galanya.

Jawatan, peluang tambah kekayaan, kuasa dan keselesaan. Silap haribulan kebebasan pun melayang sama. Sama melayang macam roh altantuya!

Anonymous said...

hishhhh kenapa laa selalu kata kat abe him kita ni macam katak. dia handsome tau you. auwwwwwwwwww

Anonymous said...

ambiga minta maaf atas keganasan yg berlaku dan salahkan unit amal pas yg dikatakan memulakan rempuhan didataran.....padahal dalam video jelas yang naikan semangat rakyat dan yg bagi isyarat rempuh adalah DSAI. Mohon pas siasat perkara ini dengan telus. jangan disebabkan seorang manusia nama baik unit amal tercemar!!!.

Anonymous said...

untuk keterangan boleh rujuk

http://amenoworld.blogspot.com/

kat situ ada video dalang sebenar rempuhan kat dataran merdeka.

Anonymous said...

cepat jib hoooiiii.....buat PRU....bagilah teman jadi calon....confirm....tak menang...atau pun mati katak......hihihihihi