Wednesday, May 23, 2012

NAH TENGOK !!! Gambar Najib dan Altantuya terbentang dalam akhbar Hong Kong


Najib boleh kawal media arus perdana di Malaysia. Tetapi Najib dan bien tak boleh kawal media arus perdana di negara lain. Menurut rakan yang memberikan informasi neh kepada aku, dia cakap ;

1. Berita neh tersiar semalam.

2. Dalam paper terbitan hong kong.

3. Ia menceritakan bahawa najib dipercayai individu yang berperanan sebagai perancangan utama / dalang kepada pembunuhan altantuya. Senang cakap najib di anggap sebagai SUSPECT.

4. Mahkamah perancis telah memanggil Najib untuk memberikan keterangan.

5. Altantuya dalam paper di atas digambarkan sebagai juru bahasa = tukang alih bahasa.

Aku taknak lah cakap apa2 dalam kes neh tunggu jek siasatan lanjut cuma nak bagitau je yang sekarang neh satu dunia kot dah mula melaporkan isu najib neh. Sebahagian besar rakyat malaysia pula masih ditipu oleh media arus perdana sendiri. Kesian. Teruskan diperbodohkan sebab korang memang bodoh pun.

kah kah kah

Ameno : Razak Baginda dah hilang ka?

3 comments:

Anonymous said...

Hello,saudara! You pun dah kena penyakit blogger Umno ke? Pakai tajuk yang misleading! Itu bukan gambar mereka bersama. Dah banyak dah lapuran akhbar di luar negara yang memaparkan dua-dua gambar Altantuya dan Najib. Tak heran dah. Cuma tanda tanya banyak masih tertinggal.

Anonymous said...

ada ke tajuk tu tulis gambar najib dan altantuya bersama. post nak bg tau berita najib dah keluar media dunia cthnya HK.

Anonymous said...

Tahniah le najib dah popular dlm berita jenayah surat akhbar seluruh dunia......