Saturday, July 21, 2012

INILAH CIKGU TERLAMPAU!!! Yang memalukan cikgu-cikgu


http://www.facebook.com/azli.azlita

Kasihan sama Cikgu Azli Azlita . Cikgu yang tidak matang. Cukup anti sama DS Nizar,termakan hasutan Utusan Melayu,Kosmo dan TV3.Sanggup bagi komen dekat anak murid beliau sendiri .Adik Adriana Balqis tahun lima di SK Changkat Jering. Sekolah dengan rumah budak perempuan ini dekat.Ada cikgu Azli Azlita peduli?



Adik Adriana Balqis dituduh oleh Cikgu Azli Alita sudah diracuni oleh DS Nizar.



Sumber - SisiBukit

11 comments:

Anonymous said...

jgn jd cikgu lh...bodo!! cikgu tu ada ker prgi lawat budak tue..?

Anonymous said...

cikgu ni lebih baik dia masuk tadika semula laaaaa... daripada jadi cikgu yang bodoh memalukan jeeeeee

Anonymous said...

pakai jubah, bertudang, macam ustazah si bibir merah, di sudut ini ok lah rasanya ... tapi di sudut fikrahnya tentu cikgu ni bersama puak sebelah sana ie puak songkok tinggi baju merah. apa2 pun, mudah2an cikgu ni dapat hidayah di masa depan.

ALahaI sI LunCAi said...

ADA SORANG LAGI CIKGU TEROK! DIA BALUN ANAK MURID DIA SAMPAI MASUK HOSPITAL.

DENGAR CERITA CIKGU NI ANAK NIK AZIZ, YER KER ..?

HE! HE! HE!

Anonymous said...

ko tak payah la buat fitnah kat sini luncai

Anonymous said...

umno ni hidup menfitnah je.

Anonymous said...

pukimak punya cikgu..dia tinggal kat mana ni..nak kena sebijik dari aku...

Anonymous said...

inilah cikgu cap ayam keluaran Umno. benda yang mudah pun x dpt beza. tengok umah dan kreta tu macam hebat....ceh cap ayam.
klau dia ngaji ngan aku dulu dah tentu.. letak jawatan krn malu ada murid perangai 3/4.
ni....ceh cap ayam

Anonymous said...

X la luncai,aku la cikgu yg balun 2,aku penyokong kuat umno...HE!HE!HE!

Anonymous said...

bukan la.. ALahaI sI LunCAi.. sbnrnya aku cikgu tu.. aku minta murid tu jilat ponggong puak2 UMNO kte.. kipas Nik Aziz bt pe, xpulang modal. baik kipas org UMNO.. pelajar tu mmg dah ready nak jilat ponggong org2 UMNO kte

Anonymous said...

pandangan saya kepada parti pas berubah bila melayari blog-blog yang ditadbir oleh ahlinya sendiri. bermusuh sesama islam sendiri. memalukan sesama islam.mungkin admin dan pembaca akan marah dgn post ni. tapi tepuklah hati, tanyalah iman. baliklah kepada al-quran da assunnah. itu yang paling baik. wasalam