Friday, August 17, 2012

BIAQ DEPA MEROYAN!!! Jom bagi 'UMNO' Sakit Hati..!!!!




11 comments:

Anonymous said...

respect. perjugangan pas adalah perjuangan untuk menyakitkan hati UMNO, bukannya perjuangan kerana Allah. tu lah sebabnyer tok guru nak pegang jawatan sampai mati dan nak pecahkan 'world book of record', pemimpin diktator yang pegang jawatan paling lama di dunia, kerana nak sakitkan hati UMNO

Anonymous said...

hati sakit takpe, yang penting Iman jangan sakit. orang syiah pas Iman nyer telah sakit kerana syiah mengkafirkan sahabat dan isteri nabi. tu lah sebabnyer pucuk pimpinan pas berjumpa dan mengagungkan Imam syiah Iran, sebab ingin menyakitkan hati UMNO.

Anonymous said...

Nak bercakap pasal syiah pergi mengaji dulu. Jangan sedap-sedap mulut nak komen pasal syiah di sini.Biar sakit hati jangan sakit aqidah

Anonymous said...

aku terbalikkan kereta polis masa follow bersih Imam Ambiga hari tu pun sebab nak bagi UMNO sakit hati. biar padan muka diaorang keta rosak. ha! ha! ha!

Anonymous said...

pencacai umporno meroyan kat sini, nak tunjuk umporno marah dan sakit hati.

Anonymous said...

nampaknyer selain dari sakit hati..pecacai UMNO/BN nie bute hati....iihhh...ihhh..iiihhhh...kesian......dah nak tumpor pun tak nampak jalan.....inilah akibat asyik mengadap kitab utusan meloya dan tv tiga suku.....otak pun beku.....hihihihihi

Anonymous said...

Cacai UMNO mula meroyan gila. Satu lagi point tambah: UMNO sakit hati bila isu Syiah-Sunnah yg dimainkan oleh cacai tak menjadi. Suka suki je dok pitnah PAS Kelantan Syiah. Kurg pahala puasa tu. Kahkahkah.

Cacai UMNO meroyan gila.

Anon said...

Sakit menyakit hati ni lah yang menyebabkan orang-orang islam lagi berpecah. Berdekad dulu kita dok kutuk orang arab yg berpecah menjadi lemah sehingga negara israel pun mereka tak dapat lawan. Sekarang secara dalaman kita sendiri berpecah sehingga ancaman musuh islam pun dah tak dihiraukan. Sehingga sanggup mencincang sdr seagama. Apakah ini yg dituntut agama islam?

Anonymous said...

Kahkahkah. Dah UMNO tu yg busuk hati. Mestilah ameno sakit ati bila rancangan jhtnya byk yg gagal.

UMNO tu yg byk dok pecah belah umat Islam kat Malaysia. UMNo yg taknak terima hudud. UMNO yg khianati PAS masa pilihanraya 1978. UMNo yg selalu main isu perkauman, isu agama dan mazhab, serta yg plg baru isu kafir harbi bila dah nak kalah. UMNO yg dok main isu perkauman, dok fitnah ahli2 PR, dok laga2 umat Islam dalam PAS dan PKR, Yahudi APCO dan Amerika tepuk tgn tgk UMNO. Ngehngehngeh.

Asalkan bukan UMNO (ABU)!!! kahkahkah

Anonymous said...

Statememt ko ni membuktikan hanya org2 yg x cerdik je dlm umporno sebab klau ko baca umporno sakit ati pasal fitnah2 korang utk melaga lagakan isu agama x mnjadi. Fitnah korang cuba melaga laga isu kaum x mnjadi. Fitnah korang melibatkan istana x mnjadi. Tu sebab umporno SAKIT HATI sebab hati korang macam BANGKAI. Ada tak statement tu kata PAS akan buat sesuatu bertujuan utk sakitkan hati umporno??? Xde kan... Jadi jangan sesuka ati mak bapak ko tulis psl perjuangan PAS utk sakitkan ati umporno

fiqa syafiqah said...

suke hti ko je kan kutuk umno!!!bangang!!!!tolol!!!!