Tuesday, August 14, 2012

BRAHIM ALI TERKANTOI!!! Ini gambar Anwar Ibrahim Freemason berperut buncit gemuk pendek

BAPA segala katak pisang, si Ibrahim Ali tampil dengan dokumen bukti kononnya Anwar Ibrahim terlibat dengan gerakan organisasi Yahudi dunia, Freemason.



Ibrahim Ali kononnya nak bawa isu paling menggemparkan beserta bukti kukuh kononnya Anwar Ibrahim terlibat dengan gerakan organisasi Yahudi Freemason.

Tapi nampaknya beliau tidak menyiasat maklumat yang diperolehinya. Isu ini adalah isu lapuk yang ditimbulkan oleh blogger Umno tahun 2008, dan telah memberikan malu besar kepada blogger tersebut.



Laman sesawang yang dirujuk oleh Ibrahim Ali itu sendiri sebenarnya telah mendedahkan bahawa Anwar Ibrahim yang dimaksudkan bukanlah Anwar Ibrahim, Ketua Pembangkang parlimen Malaysia.

Di bawah ini Anwar Ibrahim (lelaki paling kanan dalam gambar) yang dimaksudkan, seorang lelaki Arab berperut buncit gemuk pendek seperti Ibrahim Ali.



ReJaM© "Isu sampah yang dikitar semula... "

16 comments:

Anonymous said...

memang standard apa freemason dengan pkr. tengok lambang pun sama, lambang mata satu

Anonymous said...

orang pas lebih mempromosi lambang DAP daripada lambang pkr kerana lambang pkr adalah lambang mata satu, diambil bersempena 'all seeing eye' lambang freemason yahudi. ramai orang pas yang menyedari hal ini, tapi tidak berani menegur kerana takut mendapat nasib seperti dato hassan ali yang dipecat apabila mengkritik parti

Anonymous said...

mata satu jugak banyak disebut dalam hadith sahih, adalah melambangkan dajjal. jadi, banyak ahli pas yang tertanya-tanya kenapa pkr menggunakan lambang mata satu yang sangat sinonim dengan dajjal.

Anonymous said...

bila dah sah Raja katak dan UTUSEX erniat jahat memfitnah Anwar Ibrahim, nak kaitkan pulak logo PKR dgn Dajjal konon...mengaku dah bersalah sudahlahh...

sri hartamas

aku said...

terbaik...pendukung GAY, dah gelap hati...nak buat mcm mana kan..tak gitu sri hartamas...ha..ha..

Anonymous said...

Dacing symbol freemason jugak

Anonymous said...

dacing adalah symbol keadilan sejagat, yang tidak berat sebelah. lambang dacing jugak diguna oleh ikhwanul muslimin mesir sebagai lambang parti mereka. pernah ditanya pemimpin ikhwanul muslimin mesir, mereka mengatakan mengambil lambang dacing bagi mencontohi negara Islam Malaysia yang terkenal di dunia

Anonymous said...

Ape kaitan dgn lambang? jgn terlalu taksub.. buat teori konspirasi plak.. puasa-puasa pun sempat lg korang ni nk pikir2 perkara keburukan.. Allah maha mengetahui segalanya..

Anonymous said...

eke ele...nak samerkan BN yg dipimpin oleh pemimpimn munafik ngan ikwanul muslimin.......aper kejadahnyer...haramjadah....

Anonymous said...

Kami melayu merdeka tak ira ape lambang tetap n nekad akan tumbangkan umporno/BN PRU13 nanti... hancur hancur umporno/BN - ABU ABU ABU ABU ABU.......

Anonymous said...

APA BUKTI NAMA PAK ARAB TU ANWAR IBRAHIM?


HAHAHAHA KANTOI LAGI PENGIKUT AL-JUBURI

Anonymous said...

Apa pulak bukti konkrit yg DSAI tu pengikut freemason.

Cacai UMNO dah kantoi lagi .....hahahah!!

deden kuswara said...

aahhiihii

Anonymous said...

Klau tk betul, knpa anwar ibrahim sokong yahudi? Knape dia sokong murtad? Hey use ur mind laa. Bkk utube dgr balik sume bnda yg anwar ckp! Biar buta mata jgn buta hati! Takkan kau tk bboleh beza yg mana btul yg mana slh?

Anonymous said...

Klau kau nak tahu kau baca al quran :) ini bkn taksub ke apa. Ini fakta.

Anonymous said...

pencacai umno tak habis2 dengan fitnah