Tuesday, August 7, 2012

MAI TENGOK!!! Bukti sah gambar UMNO adalah United Myanmar Nepal OrganizationSekadar maukan jawapan ikhlas demi pencerahan minda dan merungkai kebenaran.

Admin telah dikirim masuk dalam kotak FB dengan pengirim bertanyakan kepada admin.


ADAKAH KEDUA MEREKA INI WARGA MALAYSIA?...JIKA DILIHAT DARI TULISAN POSTER YANG DIPAMIRKAN BUKANNYA BAHASA TAMIL TETAPI BESAR KEMUNGKINAN BAHASA URDU ATAU NEPAL?


MENUNJUKKAN UMNO KINI SUDAH TERDESAK.. TERPAKSA GUNA PAKAI WARGA LUAR UNTUK MENERJAH PAKATAN RAKYAT.


Mau tahu juga.. Apakah yang mereka berdua ini tidak puas hati dengan YB Tian Chua, YB Azmin Ali dan YB Khalid Samad?OMAK KAU

5 comments:

Anonymous said...

'MAI TENGOK!!! bukti sah pas ialah pusat penyebaran ajaran syiah di Malaysia apabila kerajaan pas kelantan menganjurkan pameran kebudayaan syiah.

wahai orang sunnah di Malaysia, marilah kita menjatuhkan kerajaan syiah pas kelantan pada PRU13 nanti kerana syiah adalah fahaman yang sesat. mereka mengkafirkan isteri dan sahabat nabi.

'Takbir!'

Anonymous said...

Ko praktikkan rukun Islam 5 perkara tu tu dulu baru boleh komen pasal parti PAS.

Militia Buruh said...

Tak silap aku, tulisan yg digunakan pd sepanduk itu tulisan bahasa Hindi. Ayoyyoooo, UMNO mau ajak org2 Hindustan sokong diorg ke???? Rakyat sendiri dah tak mau sokong itu UMNo, dia mau guna itu org asing nak lwn pakatan rakyat......hahahahha.

Mamat2 dlm gambar tu bajet Sharukhan la nie. kahkahkah. :p

Anonymous said...

Pilihan raya di sabah pun belum tiba lg...
INI KALI LAH......!!!!!

henry said...

Bangkitlah, wahai rakyat sabah...?