Sunday, September 2, 2012

VIDEO DALAM KEADAAN BERSABAR!!! Orang PAS masih dapat halang Samseng Taik Kucing UMNO dan PERKASAM daripada ganggu tazkirah Anwar


Dalam keadaan bersabar , orang PAS dan PKR berjaya menghalang Samseng Taik Kucing UMNO dan PERKASAM dari mengagalkan tazkirah Anwar.

Jika tidak sabar dah lama puak-puak Samseng Taik Kucing ini kena belasah. Bila kena belasah maka TV3 Suku dan Utusan Meloya buat cerita orang PAS ganas pukul orang UMNO.

Tahniah juga kepada Dato' Mahfuz Omar, yang berani mententeramkan keadaan. Memang geram tapi bersabarlah kerana masa UMNO untuk kojol sudah makin hampir. PRU13, rakyat akan ajar UMNO celaka ini....Admin

Jika dikatakan tindakan PERKASA yang menyerang Anwar di dalam Masjid ini tidak ubah seperti tindakan Zionist terhadap bangsa Palestine, ini satu kenyataan yang kurang tepat sebenarnya.

Kerana jika kita perhati kan banyak video yang berada di You Tube, kebanyakkan serangan yang dilakukan oleh pihak Zionist terhadap rakyat Palestine mereka tidak akan menyerang hingga ke dalam Masjid meskipun mereka memusuhi Islam.

Lebih tepat lagi rasanya jika biadab ini dikatakan lebih dari Zionist sendiri..ASD

Ejen provokasi guna pembesar suara & membunyikan siren ketika tazkirah sedang disampaikan.


Mereka cuba merempuh masuk kedalam masjid Darulaman dalam usaha mereka menghalang DSAI bertazkirah...
Mana Polis, mana menteri jaga KDN punya komen?Syabas orang PAS berjaya menghalangnya


Tazkirah berjalan lancar , lembu umno perkasam hanya berdengus di luar

Salah seorang ejen provokasi yang berjaya dirakamkan oleh petugas Jelajah Merdeka Rakyat di Masjid al-Husain, Seberang Pumpong, Alor Star sebelum solat Maghrib tadi.
 
Perkasa biadap serang Anwar dalam masjid, baling kasut

ALOR STAR 2 September: Tidak ubah seperti Zionis, sekumpulan ahli Perkasa hari ini bertindak ganas dengan menyerang Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika menyampaikan tazkirah Maghrib di sebuah masjid di Seberang Pumpong, Alor Star, Kedah.

Tindakan biadap itu tercetus apabila beberapa ahli Perkasa berhimpun dan memulakan provokasi ketika Anwar hendak menyampaikan tazkirah di mimbar masjid Al Husain.


Mereka juga bertindak samseng dengan memadamkan lampu masjid dan alat pembesar suara berulangkali, memaksa Anwar menggunakan loud hailer untuk meneruskan kuliahnya.


Selain bertindak kasar, kumpulan terbabit juga mengeluarkan kata-kata kesat dan membaling kasut ke dalam masjid ketika tazkirah disampaikan.


Malah, mereka turut menggunakan pembesar suara dan membunyikan siren ketika Anwar menyampaikan tazkirah berkenaan.


Ketua Perkasa yang dikenali sebagai Dato Yusof dikatakan mengugut bertindak lebih keras sekiranya Anwar tidak menghentikan kuliahnya serta-merta, bahkan turut menghalau imam keluar dari masjid berkenaan.


Bagaimanapun, Anwar menegaskan tiada apa yang perlu ditakutkan menyebabkan jemaah masjid terus mendengar kuliah beliau, sebelum gangguan itu diredakan polis yang tiba sejam kemudian.


Naib Presiden Pas, Datuk Mahfuz Omar yang berada di masjid itu berkata, beliau turut menjadi sasaran apabila kasut yang dibaling hampir-hampir mengenai beliau.


Kejadian serangan terhadap ketua pembangkang ini adalah insiden kedua selepas bas jelajah Merdeka Rakyat dibaling batu dan disimbah cat merah di Kelantan, semalam -
Keadilan Daily Sekalipun majlis tazkirah Datuk Seri Anwar Ibrahim telah diserang di sebuah masjid di Seberang Pumpong, Alor Star, Kedah oleh PERKASA, namun majlis ceramahnya di perkarangan Stadium Darul Aman, Alor Star, Kedah malam ini dipenuhi dengan lautan manusia.

Ia seperti sebuah satu gelombang kebangkitan rakyat yang meluap-luap untuk menggantikan kerajaan UMNO-BN dengan Pakatan Rakyat di Putrajaya.

Dianggarkan lebih 10,000 orang membanjiri Stadium Darul Aman untuk mendengar ceramah Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar.

Lebih 10,000 hadir ke ceramah #MerdekaRakyat di perkarangan Stadium Darulaman, Alor Setar, Kedah

2 comments:

Anonymous said...

itulah pelajaran dari kementerian yg anjing2 ni bawa.suruh dengar tazkirah x mau menyalak kat masjid mcm anjing. kalau kata bodoh marah mmg bodoh piang pun...haaahaaahaa..

Anonymous said...

Walau pun perkosa menyalak mcm anjing tapi bear in mind diorang tu berotak lembu sama mcm tuan diorang umporno