Tuesday, December 18, 2012

MAI TENGOK!!! Inikah Individu yang cetuskan ketegangan guna kerambit ?

Berikutan video serangan samseng umno, kami sudah mengenal pasti individu ini, serangan di Jelajah Merdeka Rakyat Gombak


http://3.bp.blogspot.com/-mGsXl8QsbGk/UL4Rm4j17XI/AAAAAAABBZY/mNPVC2pQeHU/s1600/pencacai+umno+digombak8.jpg #TumbangBN sehingga kini polis di raja malaysia masih lagi belum mampu menangkap individu yang menggunakan kerambit dalam mencederakan seorang lelaki yang datang ke siri Jelajah Merdeka Rakyat di gombak tempoh hari.



di sini kami menyediakan secara umum tubuh ahli umno ini siap dengan agak detail untuk pihak polis mengesannya dan seterusnya membawa ahli umno ini ke muka Hishamuddin Hussien atau Musa Hassan atau Ghani Patail untuk di bolehlandkan.



mencetuskan huru hara adalah 1 tabiat yang buruk lagi di kutuk oleh seluruh rakyat malaysia tetapi bagi umno dan Barisan Nasional ianya adalah salah satu kewajipan bagi mengekalkan kuasa dan memberikan ketakutan kepada orang melayu supaya datang berlindung kepada puak puak perompak harta negara ini.



ada nilailah sendiri apabila Polis Di Raja Malaysia di campuri urusannya oleh menteri dalam negeri dari ahli umno maka segalanya boleh di tutup dan di kunci rapi, ketidakkadilan telah berlaku dalam sistem polis yang mana mereka berkerja bukan untuk kerajaan Barisan Nasional mahupun Kerajaan Pakatan Rakyat jika PR berkuasa.


nama dia Herry. duduk berhampiran dengan kawasan kejadian. baru berusia dalam 22-23 tahun. budak lagi. 
pernah kerja polis tapi dibuang akibat kes rasuah dan salah laku. abang dia pula org kuat kepada ketua pemuda UMNO gombak, megat zulkarnain omardin. 
menurut informasi yang admin dapat, dia ni DIBAYAR SEBANYAK RM 1,000 khusus untuk buat haru biru dan menimbulkan kekecohan. 
admin tak pasti sama ada pembuat kecoh yang lain itu turut dibayar sebanyak itu, tapi dengan jumlah RM1,000 tu la yang membuatkan dia ada "lesen besar" bawak kerambit dan menikam bahu salah sorg penyokong PR masa tu. 
inilah bukti kejijikan politik ala-BN - sanggup memperalatkan belia untuk menimbulkan kekacauan dan keganasan semata2 ingin menghalang kemaraan Pakatan Rakyat.
sebarkan perkara ini! biar satu malaysia tahu kebusukan hati perut UMNO BN dan penghuni2nya!erapasca

8 comments:

Anonymous said...

Mana Ismail Omar.....????
Mana Zakri Zenin...????

Takkan boleh tengok je....???
Takkan tak ada tangkapan...???


Takkan nak MENTERNAK penjenayah kot..???

Anonymous said...

tolong bagi nama,nama ibu bapa dia,alamat,juga anak isteri dia

Anonymous said...

tolong bagi nama,nama ibu bapa dia,alamat,juga anak isteri dia

Anonymous said...

tolong bagi nama,nama ibu bapa dia,alamat,juga anak isteri dia

insafdoh67 said...

Mne mau lari woi... Sebarkan.... Kih.kih.kih..

Anonymous said...

Beruk ni dah gila. Tangkap je dan masuk kan kat taman beruk2 gila. Habis cerita.

Anonymous said...

Bukti die dibayar please.. Klu mmg die sendiri yg nk buat mcm 2, xblhla salahkn kerajaan.. Mayb die mmg benci pr so die buat mcm 2.. even die kerja polis b4, belum tentu die sokong kerajaan.. Mayb gak die mmg ade urusan xselesai dgn org yg die cederakn 2.. Ade byk kemungkinan kenapa die buat mcm 2.. Klu xde bukti kerajaan byar die 1k utk buat mcm 2, jgn ckp mcm mmg confirm die dibayar k.. Coz blh memecahbelahkn n menaikkn lg kemarahan n permusuhan rakyat malaysia ni..

Anonymous said...

Bodoh punya lembu buat jenayah di rakam....Nanti Kerajaan PR akan ajar samseng taik kucing macam ni!