Saturday, February 9, 2013

SAVE KEDAH!!! Ni dia muka-muka nak selamatkan Kedah, nampak jauh orang muda rupanya budak-budak
Sekali sekala tolong promosi takpa kut....banyak program depa kantoi kali ini senang2 ada 2 juta sebab sana banyak binatang terutama katak-katak......heh...heh...jangan bawak budak2 kanyak noo...salah hooiii...

Are U Ready Anak2 Muda Kedahan sekaliannnnnn!!!

Nie...Anak2 muda Kg Bukit Kura sudah tak sabar2 utk berhimpun di Charok Batang Padi Empangan Pedu pagi esok..tadi ketika mngunjungi padang awam Kg Bukit Kura sempena Kejohanan Bolasepak Sebelah 8 Kg Bukit Kura,Pedu ptg tadi..anak2 muda2 berebut2 amik sticker #SaveKedah. Kmudian scara berjamaah mereka melekatkan sticker tersebut di motorsikal dan kereta masing2..paling ironik bila ada diantara mereka mengoyak sticker gmbr n.ajis dan sticker 
Terapcare kemudian menggantikannya dgn sticker #SaveKedah..kemudian mereka mengajak Ketua Pemuda UMNO Pdg Terap Hj Badrol Hisham bergambar bersama mereka sambil mempamerkan sticker #SaveKedah di motor masing2 dgn penuh BANGGA..anak2 muda tempat lain mcm mana? 

Hgpa dah ready belum? Esok anak muda2 Pdg Terap akan berkonvoi sebanyak 2000 buah motorsikal..mereka akan berkumpul di checkpoint Pejabat ADUN Pedu di Pdg Kerasak Naka,di Pejabat UMNO Pdg Terap,Kuala Nerang serta di depan Sek.Keb Tun Fatimah Pedu..ayuh..kita ekspresikan diri kita bg menyatakan kebencian kita terhadap Gerombolan Regim Zionis Pas Kedah yg rakus merogol hutan Simpan Pedu!!!
JOM #SAVEKEDAH!!! ( Dari Penyamun-penyamun Tarbus )Mat Gajah daripada Pedu bersama hasil tangannya tangga kayu bagi digunakan oleh penceramah2 yg akan berceramah pagi esok..kreatif gila habaq hg..ironinya,kayu yg digunakan itu adalah sisa kayu balak yg ditebang oleh Gerombolan regim Zionis Pas Kedah di Tasik Pedu..welcome to Dato Mukhriz,Zainal Abidin Hijau serta jurucakap2 drp wakil mahasiswa..kami bersedia utk menyambut kedatangan kalian ke sini..cheers!!!

SELIT SIKIT....HANGPA JANGAN MARAH.......

 
Kedahkini

No comments: