Friday, February 14, 2014

GEMPAR!!! 7 OOO sertai Himpunan Bantah Teresa Kok anjuran Perkasam Pulau Pinang


Himpunan protes bantah Video Klip Onederful Malaysia oleh tidak sampai 7 orang berlaku di perkarangan Masjid Umar Bin Aktab, Bayan Baru, Pulau Pinang selepas selesai bacaan doa solat Jumaat .

Seperti biasa mesti ada muka Ketua Wira Perkasa Pulau Pinang dan 2-3 orang kuat Persatuan Mukabuku Pulau Pinang.Mereka arak poster gambar YB Teresa Kok dengan lambang roket dan bintang tiga dengan ayat TERESA KOK KOMUNIST.

Setelah terjerit terlolong menyalak untuk beberapa minit dengan diperhatikan beberapa jurukamera dan jemaah masjid dari jarak jauh maka diadakan upacara membakar poster wajah Teresa Kok.

Kali ini tiada upacara sembelih ayam lumur darah dan tawar upah tampar YB Teresa Kok .. Mungkin mereka tahu itu kerja sia-sia tahap bodoh kangkung paling tinggi.

Kalau ini macam punya sambutan .. betul-betul buang masa, air liur dan nafas saja .. makin lama himpunan anjuran kumpulan ini sudah tidak mendapat sambutan.Media Orang Kampung

1 comment:

Amuraria said...

gerombolan mamak KANGKUNG yang NAK kelentong melayu penang nak bagi jadi lembu,TAPI TAK SEMUA MELAYU PENANG SENANG DI TIPU, ABU !