Tuesday, June 5, 2012

MIDAH OH MIDAH!!! Meroyan lagi ko, bila nak insaf ?

Adun Sungai Rapat, Kak Midah meroyan tahap tiga sekali lagi menunjuk sikap kebudak-budakannya... Malam ini (6 Jun) dia akan menganjurkan Majlis Kesyukuran untuk mengganggu Ceramah PAS yang menampilkan Penyanyi yang terkenal dengan lagu Janji Manismu Aishah bersama Bekas Pegawai Tinggi TLDM Laksamana Imran Abd Hamid.
Majlis kesyukuran itu difahamkan sempena majlis pecah tanah yang belangsung petang itu walaupun sepatutnya dijadualkan akan berlangsung pada Jumaat lalu, namun selepas mengetahui PAS akan mengadakan ceramah, Kak Midah tukar ke 6 Jun.

Program yang jaraknya hanya 100 meter dari program PAS itu menampilkan Ulama' Tersohor Umno yang satu-satu diharapkan, Ustaz Kamal Saidin.


Ini bukan kali pertama Kak Midah menggunakan program agama untuk tujuan mengganggu, dia juga pernah membuat program sedemikian sebelum ini seperti di Taman Jutaria..


Inilah si Hamidah, sanggup mempergunakan Program agama sebagai alat untuk mengganggu ceramah PAS.. Niat pun dah tak betul... Panggil pulak si Ustaz meroyan..


Tengok la telatah Kak Midah turun naik Pentas malam ni, macam budak2 kecik yang baru abis minum susu botol.. Kalau hebat sangat, sahutlah cabaran Ustaz Radzi.. Duduklah satu pentas.. tak payah le ikut je ceramah orang.. hehe..


Midah oh Midah...


JOM DATANG BERAMAI-RAMAI.. BIO MIDAH GERUN...


http://demokrasi93.blogspot.com/2012/06/panas-kak-midah-buat-majlis-kesyukuran.html

No comments: