Monday, October 15, 2012

TAN KENG LIANG MENGHINA ISLAM!!! Mana UMNO, PERKASA,JATI , ISMA ?

Gua cakap MCA dan GERAKAN tolak ISLAM baruah Najib tak percaya.. nih sikit bukti. 

sebelum nih Pemuda MCA Kedah dan SELANGOR berikrar akan menentang segala bentuk islamisasi negeri2 tersebut. (cari sendiri keratan akhbar untuk tajuk ini)

TAN KENG LIANG MENGHINA ISLAM, BUKTI POLITIK ULAR KEPALA DUA BARISAN NASIONAL
Pagi ini kira-kira jam 11 pagi tadi saya telah terbaca satu twitter dari akaun Tan Keng Liang, Ketua Pemuda Gerakan Kedah yang mempersendakan dan menghina arahan berpakaian sopan kepada bukan Islam dan menutup aurat kepada Islam.

Ini mungkin muncul dari garis panduan Majlis Perbandaran Alor Setar (MBSA) yang mula melaksanakan garis panduan supaya model iklan yang dipaparkan dalam kawasan mereka hanya memaparkan model yang berpakaian sopan. ERA PASCA

11 comments:

Anonymous said...

Ko lupa lagi sorang lah paspb. Lee guan aik, pengerusi dap perak secara terang2 menghina, menolak arahan berpakaian sopan kpd bkn Islam dan menutup aurat kpd Islam.

Takkan nak sembunyikan maklumat kot. Takde kualiti betullah paspb ni

Anonymous said...

Anon 16:50, kau yg takde kualiti!

Anonymous said...

Betol2 cakap komen atas sekali tu...tak ada kualiti.

Anonymous said...

Paspb kene byk bersabar. Kalau nak jadi khadam dap, tak blh marah2. Kene pandai sembunyikan maklumat, tak blh kantoi lagi. Kalau kantoi mcm ni siapa yg malu? Paspb dan keluarga paspb jugak yg malu.

Anonymous said...

Kenapa geng umno tak kata apa2 ye.maklumla,geng umno kan memang suka tengor gambar tak senonoh.cuma tak berani bantah terang2 je usaha baik ni.nasib baik kawan baik mca ada tolong.tak gitu geng umno?

Anonymous said...

itu la bangangnya beruk umno sekor ni. bila dia sekor je komen dgn no ip yg sama. dia ingat sorang juga penyokong pakatan yg dok komen di sini.

Anonymous said...

Wah... Marah betul org pas bila tembelang dap pecah kerana menghina Islam. Oklah, aku mengaku kalah lah. Bagi org pas, dap adalah parti yg suci murni.

Anonymous said...

Dah banyak sangat aku cerita yg dibawa oleh paspb ni macam terkena batang hidung cerita yang tak ada klas.Padanlah menjadi pencacai pas pun

Anonymous said...

kalah camtu je ke?tak brani langsung sebut mca.hahaha.mmg sah tkut mca murka

rakab said...

Dah terang DAP hina Islam sebab tu golongan ulamak Pas makin menolak kerjasama dengan DAP.

ahli Pas faham perkara ni tapi sengaja berdegil sebab sunnah Anwar berahim lebih penting kepada mereka untuk mencapai kuasa daripada sunnah nabi sendiri !!

psssst,....Cuba check ip aku pulak. tentu berbeza dengan anon umno kat atas.

Anonymous said...

berbeza tapi tetap beruk umno. apa la bodoh sangat