Saturday, January 4, 2014

VIDEO MOHON MAAF!!! Saya suka-suka tulis FB, tapi macai UMNO yang lebih-lebih


KUCHING: Pemegang akaun Facebook dengan nama Asmaelz Hadzeny II, 25, memohon maaf atas cubaan untuk menghasut orang ramai menyertai 'Himpunan Guling Kerajaan'.

Penganggur itu ditahan polis tidak lama selepas dia mengeluarkan kenyataan di Facebook pada bulan lepas, di Kampung Karambut di Saratok, kira-kira 400 kilometer dari sini.

Dia dibawa ke Bukit Aman dan direman sehingga dibebaskan pada Jumaat.

Dia yang ditemui di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching pada pukul 10.25 malam yang tiba dari Kuala Lumpur berkata:

"Mohon maaf kepada semua rakyat Malaysia kerana menjadi lelaki yang dibawa oleh anggota polis keluar dari balai ketibaan. Inilah kenyataan tanpa berfikir (akibat perbuatan) yang hanya untuk suka-suka menyuruh orang ramai untuk merusuh.

"(Tindakan ini) tidak dipengaruhi oleh sesiapa."

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Hadi Ho Abdullah berkata, kes itu disiasat mengikut Seksyen 124C Kanun Keseksaan iaitu cubaan melakukan sesuatu aktiviti yang menjejaskan demokrasi berparlimen.


Ha .. dia buat suka-suka .. bukan dari parti pembangkang .. tapi cepat sungguh para macai dan media kata itu kerja pembangkang. Bodoh melantun-lantun!!

Jadi siapa punya angkara episod bom, Rafizi atau penulis email palsu dari macai UMNO?

Siapa yang salah meletakkan gambar seorang yang cedera parah kononnya di baling batu?

Apakah itu semua hanya untuk suka-suka atau sekadar fantasi hanyir dari para macai ... lu fikir la sendiri!!Rakyatmarhaen

No comments: