Thursday, May 31, 2012

TERKINI!!!Datuk Mohd Yusuf Zainal Abiden di Pejabat Anwar IbrahimDibawah ini dipaparkan beberapa keping gambar ekslusif untuk anda semua, beberapa hari yang lalu tanah air dikejutkan dengan tindakan bekas pendakwaraya kanan yang terdahulu telah mewakili pihak pendakwaan dalam kes melibatkan fitnah liwat 1 dan 2 yang melibatkan DSAI.

Datuk Mohd Yusuf Zainal Abiden yang sebelum ini dianggap sebagai ensiclopedia undang-undang bergerak (Moveable Legal Ensiclopedia) bagi ramai timbalan pendakwa raya dan peguam di negara ini membuatkan umno termenung seketika bila membuat keputusan menjadi barisan pembelaan dalam kes terbaru konspirasi memenjarakan Anwar.

Mungkin sebelum ini beliau terpaksa akur dengan arahan dari pihak atasan kerana beliau diberi amanah menjadi barisan pendakwaan atas kapasitinya sebagai penjawat awam. namun selepas bersara dari jawatannya, beliau kini bebas untuk menyokong siapa sahaja.


Itu keputusan beliau dan tiada siapa boleh memaksa beliau untuk tidak memberikan sokongan kepada Anwar Ibrahim.


Ini adalah beberapa keping gambar yang diambil siang tadi.

Apa selepas ini?, "tukanglawan" sudah mendapat informasi apa yang akan berlaku selepas ini, yang pastinya ini adalah langkah permulaan bagi hubungan Anwar Ibrahim dan Datuk Yusuf Zainal Abiden.

Dalam masa terdekat, 1 lagi berita ekslusif akan "tukanglawan" siarkan, tunggu saat yang semakin hampir itu.~
tukanglawan

4 comments:

ALahaI sI LunCAi said...

DAH BETOILAH TU. MASA NUAR MELIWAT DIA DAKWA, KALI INI DIA RASA NUAR TAK SALAH DIA BELA..

HE!HE! KALAU DIA DIANGGAP PROFESIONAL MAKNANYA PADA DIA NUAR MEMANG PELIWAT...

Anonymous said...

bodoh punya komen. hoi dulu dia kerja dalam kerajaan

Tenun said...

Peguam pun dah tak caya pd umno, dulu kini & selama akan disemadikan buat selama lamanya selepas pru13. Takbir

Anonymous said...

alahai luncai....dulu dia ingat anwar liwat dia dakwalah anwar...sekarang ni baru dia tahu yg UMNO/BN yg meliwat....mahkamah di Malaysia nie..itu sbb dia bela anwar pulak...sekarng nie......eloklah kau terjun dlm tong taik pulak....hihihihihihi