Friday, August 10, 2012

TAMPAL PELEKAT UST AZHAR IDRUS DI MOTOR!!! Pelajar UiTM disaman atas kesalahan trafik



Satu kisah pelik tetapi benar.

Seorang pelajar UiTM Cawangan Pahang telah disaman oleh Unit Keselamatan Universiti tersebut kerana kesalahan
  "MEMPUNYAI PELEKAT USTAZ AZHAR IDRUS"

Inilah pertama kali dalam sejarah negara kita, menempelkan pelekat Ulamak menjadi satu kesalahan trafik/lalulintas

Dinegara Israel Yahudi Laknatullah pun tak lakukan sebegitu zalim dan kejam keatas rakyatnya, tetapi di negara yang diperintah oleh
UMNO, yang mengaku menobatkan ajaran Islam dan mempertahankan hak dan Ketuanan Melayu sanggup lakukan keatas pelajar Melayu beragama Islam.

Ikut hukum akal logik.
. SIAPA LEBIH ZALIM DAN JAHAT ANTARA UMNO DENGAN ISRAEL YAHUDI LAKNATULLAH?Omak Kau

8 comments:

Anonymous said...

Ustaz AI nanti insyaAllah akan kate,BOODDDDOOOOOHHHHH puak puak Dajal nie...wait and see

Bux.to said...

Agak fishy. Tulisan bahagian atas semua Uppercase dan condong. Tapi tulisan di nombor 12 tu pki upper/lowercase dan bukan italic(condong). Macam dia tambah2 sendiri kat kertas saman dia.

Anonymous said...

keh! keh! nampak sangat tulis sendiri, tengok tulisan pun dah tau. orang pas ni memang kaki menipu. ni semua mesti sebab ingin mencontohi ketua pemuda ust nasrudin yang menipu karpal sanggup berbincang pasal hudud. lepas ust nasrudin kene marah dengan karpal, terus semua ulama pas bisu tak berani back-up

man black said...

Jgn buat fitnahle..kesalahan utamanya adalah tidak memasamg pelekat uitm 2012..di no 12 tu mgkin dinyatakan hanya ada pelekat UAI saja..Byk lg perkara lain yg nak pikir le...

ALahaI sI LunCAi said...

HE!HE!HE!

AKU MINAT JUGAK LAWAK USTAZ NI. TAPI TAK TAU PULAK DIA ULAMAK..

DIA LULUSAN MANA YER ?

Anonymous said...

Tp ada beberapa huruf compare atas, tengah dan bawah (bahagian nama si penulis saman) macam sama. Contohnya huruf 'K', 'm' walaupun sesetengah huruf x konsisten.

Ntahla..sekadar perbandingan tulisan.

MOBYDICK said...

Berat 66 puak ni,dok rok cetong...

Anonymous said...

apa kena mengena dengan UMNO ? bodoh gambang yang buat blog ni .. yang saman tu jaga UITM je bukan polis betul (polis bantuan sama taraf dengan jaga je, tau tak ? sial bodoh .. nak jadi pembangkang konon tapi bodoh macam babi ...