Wednesday, December 5, 2012

MASUK MAHKAMAH!!! PAPA GOMO kena saman RM 10 Juta kerana sebar fitnah

Kebetulan Tulang Besi mendapat maklumat dari seorang yang rapat dengan team projek menyaman Papagomo ini.

Antara maklumat yang didapati adalah:
1.0 Sepupu Papagomo pun akan dipanggil menjadi saksi Husam Musa untuk mengecam Papagomo dan beliau telah sanggup menjadi saksi.

2.0 Turut dipanggil adalah beberapa orang orang besar di dalam Tentera Laut Di Raja Malaysia kerana mereka yg telah membenarkan Papagomo masuk ke kapalselam Scorpene

3.0 Zahid Hamidi dan SU Zahid Hamidi pun akan dipanggil sebagai saksi

4.0 Tun Faisal UMB pun akan dipanggil sebagai saksi sebagai mengecam Papagomo

5.0 Peguam Papagomo pula kerap minta supaya kes ditangguhkan. Tampak begitu takut Papagomo ini untuk berhujjah dalam mahkamah.

6.0 Diberitakan selepas ini ramai lagi orang akan menyaman Papagomo ini i.e. Khalid Samad, Nik Nazmi, Elizabeth Wong, Haliza Talha, Dr Halimah Ali dsbnya. Semua nama di atas dan lebih dari itu telah menjadi mangsa fitnah Papagomo. Ada ka Papagomo kata Dr Halimah Ali ditangkap khalwat padahal pada waktu itu Dr Halimah sedang merasmikan program yang disaksikan oleh ratusan orang.

7.0 DI samping itu, pihak MBPJ juga mahu pihak berkuasa mendakwa PApagomo kerana memalsukan dokumen rasmi Kerajaan Tempatan. Masih ingatkah lagi Papagomo memalsu minit mesyuarat yang menuduh Khalid Samad, Nik Nazmi dsbnya menghalang Gereja DUMC dari ditutup. Malangnya, pemalsuan dokumen tersebut gagal apabila dokumen tersebut menyatakan Gereja DUMC terletak di Damansara Utama. PAdahal Gereja DUMC tu terletak di Seksyen 9 Petaling Jaya.

8.0 Papagomo juga perlu didakwa di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri kerana mendedahkan rupa bentuk dalaman kapal selam Scorpene yang menjadi rahsia ketenteraan negara. Tapi pasal dia UMNO, dia terlepas segalanya.

9.0 Cuma yang bagus pasal Papagomo ini adalah beliau tidak lari lintang pukang macam kawan dia Ruang Bicara Faizal bila diserahkan writ saman.

10.0 SYukur alhamdulillah. Doa Tulang Besi di hadapan Kaabah supaya Papagomo dijahanamkan oleh Allah SWT sudah mula makbul.

11.0 MEngikut rakan2 wartawan Tulang Besi, Papagomo mengaku kepada mereka yang segala penulisan beliau adalah atas bayaran dari pemimpin2 UMNO. Yang ini, Tulang Besi tidak dapat pastikan 100%.
Yang jelasnya, Papagomo ini adalah penyebar fitnah dan dusta. Sekaligus, Papagomo ini menjadi agen kepada dosa Qazaf kerana sewenang2 nya menuduh orang berzina dan meliwat tanpa 4 saksi.

Baru ni Papagomo ada siarkan satu video kononnya Deepak ini adalah konspirasi Anwar Ibrahim. Malangnya, video papagomo tu gelap dan kabur. Mamat dalam video tu pun tak nampak mcm Deepak lansung. Biasalah manusia penipu.


TULANG BESI

5 comments:

Anonymous said...

Bila tarikh naik court?? Dgn ini aku mengHASUT semua org di negara ini utk ambil cuti..supaya kita boleh tgk berita best ini. Kedatangan anda semua ke Kelantan jika termakan HASUTAN aku ini amat dialu2kan.Jom ramai2 terjah.

Papagomo..stkt mu aku blh bagi jali nisan pdg bas.

Anonymous said...

minta diwarwarkan tarikh perbicaraan itu.

Anonymous said...

Papagomo, bloggerz yg cuba menyedarkan rakyat malaysia dgn hobi songsang abg nuar. Terima kasih krn memaparkan vid aksi abg nuar tgh 'sujud syukur' bersama chinadoll. Terima kadih bnyk2.

Anonymous said...

pirrah beruk umno . jilat la papa gomoi kot2 boleh dapat sikit lebihan upah papa go,oi

insafdoh67 said...

Mcm mne ni. Ingt x kna Saman.. Dlu kata semua ada bukti. Kta pangil Pa Pa Gomool r pulok... Steady Husam... Berani kerana Benar. Kih.kih.kih... Mampus r jawab dlm Court. Sape suruh Ni...