Wednesday, May 16, 2012

SKANDAL ZAHIDA-SHAFIE!!! Nor Azman dan Dayang Ku Intan diganggu individu tidak dikenali
Bekas pemandu peribadi aktres Zahida Rafik hari ini mendakwa bahawa beliau dan ibu saudaranya "diganggu" oleh orang yang tidak dikenali selepas beliau ditahan reman bagi membantu siasatan selepas didakwa melarikan sejumlah wang milik pelakon itu.

Noor Azman Azemi mendakwa gangguan berlaku dalam pelbagai bentuk selepas beliau dilepaskan daripada tahanan reman pada pertengahan Mac lalu.

Beliau sebelum ini membuat laporan polis bagi menafikan dan membersihkan namanya yang dituduh melarikan diri wang milik Zahida bernilai RM200,000 pada 13 Mac lalu.


"Ada orang duduk di hadapan rumah (saya), orang masuk dalam rumah makcik dan barang hilang, ada kereta tunggu depan rumah pukul dua hingga empat pagi," dakwanya dalam sidang media di ibu pejabat PKR sebentar tadi.


Pengerusi Biro Guaman PKR Latheefa Koya berkata setakat ini pihaknya tidak membuat laporan polis kerana anak guamnya tidak mengenali individu yang dimaksudkan.

Sementara itu, ibu saudara kepada Noor Azman - penyanyi popular 80 dan 90'an, Dayangku Intan - rumahnya turut diganggu oleh individu yang tidak dikenali.


"Mereka datang jerit-jerit. Ia terus ada sehingga jam dua, tiga, empat pagi. Macam kita pelarian, macam orang bersalah," katanya dengan nada kecewa.


Penyanyi terkenal era 80-an itu berkata kad pengenalan Noor Azman menggunakan alamat rumahnya.-JP

No comments: