Saturday, December 22, 2012

CARI PUBLISITI?!!! Hamidah sengaja cari isu , harap dapat jadi calon lagi?

Setiausaha DAP Perak, Nga Kor Ming menafikan ada mengeluarkan perkataan berunsur ugutan kepada ADUN Sungai Rapat, Hamidah Osman pada hari keempat Sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) ke-12, Khamis lalu.

Beliau ketika dihubungi mengakui, agak terkejut dengan laporan yang dibuat Hamidah mengatakan dirinya diugut sekali gus mengaitkannya dengan skandal pemilikan tanah di Kelantan.

Read more ...

ZAMAN KHAN!!! Jejaka Pakistan jadi pilihan Umi Hafilda


Akhirnya anak dara sunti suci murni, Ummi Hafilda Ali 45 tahun Serikandi UMNO, akan bernikah dengan jejaka Pakistan Dr Zaman Khan 33 tahun dalam masa terdekat ini.

Semua pembesar negara dikatakan akan dijemput.

Read more ...

BALASAN KEPADA PEMIMPIN ZALIM!!! Ariel Sharon tak mati-mati, macam ada Saka?


Mengapa Ariel Sharon susah mati?

11 Februari 2006 BBC menuliskan keadaan Perdana Menteri Israel ketika itu, Ariel Sharon.

Kesihatan Sharon sangat teruk. Dia menjalani pembedahan kecemasan selepas pasukan doktor bimbang nyawanya terancam. Sharon dalam keadaan koma di RS Hadassa, Jerusalem sejak 4 Januari 2006 ketika dia mengalami stroke kritikal dan menjalani beberapa siri operasi.

Pasukan doktor berkata, komplikasi pada saluran pencernaan memerlukan operasi serta merta dan mereka memasukkan infus ke perut pemimpin Israel itu.

Read more ...

GAMBAR HARI INI!!! Bila kata UMNO exploitasi tilam, puak ni marah tapi tengoklah .......

 

Lepas BRIM 2.0....ada bagi tilam pulak...pasai apa umno suka tilam hangpa fikirk sendirilah...

Read more ...

CERAMAH PERDANA PERKASA!!! 50 OOO yang hadir dah kira ramai


BIAR GAMBAR SEBAGAI SAKSI BERBICARA

Bukan nak mengata atau mencaci tetapi lihatlah dengan mata kepala sendiri.....Program Ceramah Perdana PERKASA anjuran PERKASA Hulu Langat yang diadakan malam tadi.

Penceramah terdiri dari Pengasas merangkap Presiden PERKASA, Ibrahim Ali dan Mursyidul Am NGO mesra ketat UMNO, TIBAI, Zahid Mat Arip.

Sebelum itu pihak penganjur menjangkakan 1000 ke 1500 akan hadir sebagai sasaran, tetapi realitinya kehadiran boleh dikira dengan jari.

Read more ...

BONGKAR LAGI !!!! Mai baca maklumat dalaman UMNO - isu, wishlist & aktiviti UMNO / BN Bukit Gantang

Isu Dalaman:
  • 1. AJK UMNO BN Bukit Gantang  tidak komitmen
  • 2. Masaalah ADUN-ADUN UMNO BN yang tidak mengambil berat masaalah rakyat, (Contoh) ADUN lompat yang dipuja UMNO Dato Osman Jailu tak buat kerja.
  • 3. Janji-janji yang dijanji tidak ditepati.     
Isu Dalaman UMNO BN di-parlimen Bukit Gantang jelas menunjukan pergolakan memang berlaku dalam pimpinan UMNO BN Bukit Gantang. 
AJK UMNO BN Bukit Gantang dilihat lumpuh dan permasaalah rakyat dikawasan tidak di-ambil tahu serta ditambah lagi dengan YB Changkat Jering Osman Jailu yang langsung tak buat kerja... Nampaknya katak belaan UMNO Perak sibuk kira projek agaknya...hehehe....

Read more ...