Wednesday, May 22, 2013

BERITA PANAS!!! Ada saksi , bukti kukuh penyelewengan Pegawai SPR , BN Terengganu bakal tumbang


Saya menerima satu BERITA SAHIH menggemparkan tentang penyelewengan dan penipuan yang dilakukan oleh Pegawai SPR yang telah berlaku di salah satu DUN di Negeri Terengganu, daerah Besut. 
 
Kawasan mana? Maaf itu saya masih belum dibenarkan dedahkan kepada umum, biarlah sama-sama kita tunggu kenyataan rasmi daripada PAS Terengganu.

Petisyen bantahan telahpun dikemukakan kepada mahkamah. Saya hanya mempunyai maklumat tentang satu kawasan ini namun khabarnya petisyen bantahan turut dibuat di kawasan serta DUN atau Parlimen yang lain. 
 
Butiran rasmi masih tak didedahkan kepada umum. Saya tidak tahu kenapa, namun saya yakin ada sebab serta strategi kenapa butiran rasminya masih belum didedahkan kepada umum.

Read more ...

WAHAI PAPA GOMO!!! Mana mau lari? UMNO pun buat tak peduli

WAN Muhammad Azri Wan Deris yang disaman Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung paparan video seks dengan seorang lelaki, menafikan beliau pemilik blog 'Papa Gomo'.
 
Aku dari awal lagi dah agak si bacul ni hanya tunjuk hebat selama ini kerana Umporno sering lindungi dia.   
Dulu bukan main hebat, cabar Anwar saman semua artikel beliau yang menfitnah Anwar di dalam blognya.  Blog beliau cukup dikenali dan digemari oleh puak-puak yang minat melihat video lucah.  Popularnya si bacul ini hanya kerana bahan lucah dan fitnahnya sahaja.  

Read more ...