Sunday, February 10, 2013

DEMO DEPAN BILLBOARD!!! Aktiviti bangang terbaru pencacai UMNO


Sekumpulan dipercayai budak-budak suruhan Noh Omar yang diupah sekitar 30 orang telah membuat khianat kepada billboard YB Mg Swee Lim ADUN DAP/PR Sekinchan, Selangor di Parit 7, Baroh, Sekinchan petang tadi.

Mereka telah memasang beberapa kain rentang yang vdiikat kepada billboard berkenaan dengan ayat-ayat berbunyi " JANGAN JADI SI KITUL " ..."JANGAN CABAR KAMI" dan YB NG SWEE LIM JANGAN MAIN API DGN KAMI".

Mereka juga dikatakan turut menyimbah cat merah kepada billboard berkenaan.

Read more ...

UMNO TERDESAK!!! Sebar cerita bohong mengenai Majlis Syura pasMemandangkan UMNO beriya-iya sangat maukan supaya Majlis Syura Ulama PAS membuat kenyataan agar menolak DSAI sebagai PM ke-7 jika dengan izin Allah SWT Pakatan Rakyat menang PRU 13 nanti, maka Omakkau membuat inisiatif sendiri agar kenyataan seperti ini dijadikan bahan berita yang bakal membuat UMNO rasa seronok.

Cukup menghairankan... Majlis Syura Ulama PAS tidak pernah membincangkan tetapi UMNO boleh tahu.

Ini membuktikan betapa UMNO sedar penerimaan rakyat terhadap DSAI untuk memmimpin negara selepas PRU 13 cukup tinggi.

Read more ...

TERKINI!!! Artis KL Gangster hadir ke-kuliah Timbalan Mursyidul Am PAS

10 Feb 2013: Kuliah Perdana Bukit Gantang -- Alhamdullilah, dalam ribuan hadirin  di  surau  Ma'arof  Taman Simpang Bukit Gantang rupa-rupanya terdapat seorang artis yang popular ditanahair ini berada sama dalam majlis ilmu tersebut. 

Majlis ilmu tersebut ialah Kuliah Perdana dengan tajuk "Menjawap: Persoalan isu Pengunaan Kalimah Allah" yang berlangsung disurau ini di sampai oleh YBhg Tuan Guru Dato' Dr. Haron bin Din iaitu Timbalan Mursyidul Am PAS.

Artis yang dimaksudkan ialah Adam Corrie Lee Abdullah, 43 tahun,seorang pelakon dan koreografer tarian yang sudah terkenal didalam industri perfileman dan TV Realiti diMalaysia. Beliau juga salah seorang pelakon dalam filem popular tanahair "KL Gangster".

Read more ...