Friday, January 4, 2013

TIADA AIR!!! Berlaku di Selangor SYABAS sabotaj, berlaku di Pekan syabas Najib

Masalah Air Di Parlimen Pekan Amat Kritikal


Beberapa informasi yang diterima daripada mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkaitan isu utama mereka kini iaitu masalah bekalan air yang tidak mencukupi di Pekan.“Masalah ini berlarutan adalah berpunca daripada tekanan air yang rendah,” kata Presiden Majlis Perwakilan Mahasiswa Nasional (MPMN), Mohd Syahid Mohd Zaini.
Katanya, akibat daripada itu, mahasiswa UMP Kampus Pekan yang mempunyai kapasiti pelajar sekitar 2,000 orang terpaksa berkongsi sumber air yang sama daripada tangki yang berada di Kuala Pahang yang turut sama disalurkan kepada masyarakat sekitar.

Read more ...

UMNO BERGOLAK!!! Ketua UMNO Bahagian didesak letak jawatan


UMNO BAHAGIAN PENGKALAN CHEPA BERGOLAK TERUK!!!!

Hari ini satu demo telah dikatakan didepan Lapangan Terbang Pengkalan Chepa oleh beberapa ketua-ketua Cawangan UMNO dalam Bahagian Pengkalan Chepa mendesak agar Ketua UMNO Bahagian Pengkalan Chepa merangkap Ketua Penerangan UMNO Negeri Kelantan, Datuk Dali Hussin meletakkan jawatan segera.

Mereka sepakat menolak usaha untuk beliau dijadikan calon "DEMI MENYELAMATKAN UMNO BAHAGIAN PENGKALAN CHEPA".

Read more ...

NAJIB TIDAK MUNCUL!!! Kuku Muhyiddin sudah mula mencengkam

Wow, terkejut saya apabila melihat artikel yang diterbitkan oleh agensi berita rejim Barisan Nasional (BN), siapa lagi kalau bukan Bernama yang mengumumkan secara rasmi lawatan sehari timbalan perdana menteri, Muhyiddin Yassin ke Perak esok.

Rasanya belum pernah dalam sejarah seorang timbalan perdana menteri mendapat liputan berita lebih-lebih lagi kenyataan media yang dikeluarkan pejabatnya sendiri.

Read more ...

BUKTI TERBARU!!! UMNO busuk perut bila terdesak, perut ayam jadi sandaran


KUALA LUMPUR 4 Jan: Cemas sejuta rakyat membanjiri Himpunan Kebangkitan Rakyat 12 Januari (HKR 112) punca pihak tertentu melemparkan sisa sembelihan ayam di Dewan Dato’ Fauzi, Sekinchan Selangor pagi tadi.

“Ini pasti kerja orang yang takut menjelangnya hari kebangkitan rakyat. Sedikitpun kita tak lemah,” kata Anggota Jawatankuasa HKR 112, Badrul Hisham Shaharin atau Chegu Bard sambil menyifatkan ia tindakan panik pihak terdesak.

Read more ...