Wednesday, February 13, 2013

RAMPAS PADANG ANWAR CERAMAH!!! Hamidah terkantoi, tergolek-golek atas padang bola

Aku tak tahu apa jadi kat padang bola di Kg Pengkalan Pegoh malam tadi.
Aku  hanya rasa simpati dengan Hamidah kerana dia gagal nak provok program ceramah Pakatan Rakyat setelah padang bola tersebut diserahkan sepenuhnya kepada Hamidah. 
Sewaktu nak balik tadi, aku terserempak dengan 10 bas yang kebanyakannya penumpang-penumpang wanita yg Hamidah angkut dari merata tempat ....

Read more ...

SERIK DITIPU BN!!! Rakyat Sarawak tekad mahu tukar kerajaan

Kedatangan Anwar disambut meriah oleh penduduk pekan Beluru, Bakong petang semalam. KUALA LUMPUR 14 FEB: Ketua Angkatan Muda KEADILAN (AMK) Sarawak, Ahmad Nazib Johari berkata, rakyat Sarawak kini yang peka dan memahami keperitan mereka alami sejak lebih 50 tahun lalu tekad lakukan perubahan pada pilihan raya umum nanti.

“Banyak kesedaran terutama dari segi ekonomi, termasuk peluang pekerjaan, kos hidup dan gaji minimum begitu jauh beza dengan Semenanjung. Rakyat Sarawak serik ditipu dengan janji manis Umno,” katanya ketika dihubungi.

Read more ...

KANTOI !!! Ramli Sudin / Pelakon Demo Zoo Taiping bukan Ahli PAS

Ramli Sudin....Kantoi..!!!! 
Nama sebenar-nya HASMADI ISMAIL... bukan watak Dr Hasmadi dalam filem "Kasim Selamat"  tapi dalam lakonan Demo Zoo Taiping semalam mungkin di-atas arahan director (UMNO Taiping) nama itu ditukar dengan nama RAMLI BIN SUDIN. RAMLI SUDIN menjadi jurucakap dan mengaku sebagai Ahli dan Penyokong PAS Taiping telah membuat Demo semalam.


Read more ...

KEKAL TOLAK BN!!! Najib sudah boleh berkemas keluar dari Seri PerdanaSambutan perayaan Tahun Baru Cina tahun ini sepatutnya menjadi perayaan yang bermakna buat Najib. Ini kerana sambutan Tahun Baru Cina tahun ini merupakan perayaan terakhir sebelum pilihanraya umum diadakan yang mana tarikh edahnya ialah 28 April depan. 

Setelah sambutan Hari Raya Aidil Fitri dan Aidil Adha penghujung tahun lalu, Krismas 25 Disember dan Thaipusam penghujung Januari yang lepas, Najib diramal banyak pihak akan membubarkan Parlimen selepas sambutan Tahun Baru Cina yang baru disambut beberapa hari lalu.

Selepas semua kaum menyambut hari raya masing-masing, maka sesuailah diadakan pilihanraya.

Read more ...