Monday, December 31, 2012

PANAS!!! Bekas Ketua Pemuda UMNO Kelantan akan berceramah di pentas PAS

Dr.Zaiyadi Awang Noh adalah bekas Ketua Pemuda UMNO Negeri Kelantan dan pernah bertanding di Parlimen Bachok atas tiket BN tapi kalah kepada PAS, kini dilantik oleh YBM Tengku Razaleigh Hamzah sebagai Pengerusi AMANAH Negeri Kelantan dalam satu majlis anjuran UTTV Cakna UT di Kelantan Trade Center KTC pada tahun 10 April 2012 lalu.

Seorang yang masih berpengaruh di Bachok yang mana ibu beliau adalah bekas Ketua Wanita UMNO Bahagian Bachok. Zaiyadi telah di 'tohok' atau dibuang dari berperanan oleh UMNO Negeri Kelantan dan UMNO Bachok kerana bimbang ketokohan beliau akan terserlah dari pemimpin UMNO Negeri Kelantan yang lain sekiranya Zaiyadi diberi tempat dan peranan yang berguna dalam UMNO.

Read more ...

PUNYA LA TERDESAK!!! Ust. Azhar Idrus pun didakwa menyokong UMNO


Punyalah terdesak UMNO nak yakinkan dirinya serta cuba memujuk dan menyejukan hati para pendokong, penyokongnya yang sedang pucat lesi, gelabah, panik dan menggigil kepala lutut dalam menghadapi PRU 13 bertemu dengan PAS/PKR/DAP dalam gagasan Pakatan Rakyat.

Sanggup menipu dan memfitnah dengan menyatakan kononnya Ustaz Azhar Idrus penyokong UMNO/BN.

Read more ...

TETAMU JEMPUTAN ANTARABANGSA!!! Ambang 2013 ( PR ) Vs Ambang 2013 ( BN )

 TETAMU JEMPUTAN A/BANGSA AMBANG 2013 ( PR )


Tetamu jemputan teristimewa Ketua Ulama' Syria, Syeikh Ali As-Shobuni dalam program Ambang 2013 anjuran Kerajaan PR Selangor di Dataran Kemerdekaan Shah Alam

SIAPA PULA TETAMU JEMPUTAN A/BANGSA AMBANG 2013 ( BN ) ? TENGOK DI BAWAH....

Read more ...

AMBANG 2013!!! Gambar-gambar yang menyakitkan UMNO

Read more ...

TERKINI!!! 400 orang termasuk 200 ahli UMNO sertai PKR


KETUA Umum Parti KeAdilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata terdapat  beberapa sebab mengapa sejak kebelakangan ini ramai di kalangan  ahli-ahli parti komponen BN/UMNO meninggalkan parti masing-masing kemudian  mereka menyertai parti pakatan rakyat khususnya Parti KeAdilan Rakyat (PKR) kerana mereka sudah hilang keperpayaan langsung dan muak terhadap pucuk pimpinan BN/UMNO untuk terus menjadi tampuk pemerintahan di negara ini khususnya di Sabah.
 
Ini jelas kata Anwar kemasukan beramai-ramai ahli-ahli parti komponen BN khususnya PBS kawasan Sekong yang membabitkan 15 cawangan dan melibatkan seramai 400 orang termasuk 200 ahli-ahli UMNO cawangan Kampung Tinosa kawasan Libaran menunjukkan mereka telah menolak perjuangan UMNO/BN yang tidak jelas banyak janji-janji dilafazkan oleh wakil-wakil rakyat tetapi tidak pernah ditetapi.
 

Read more ...

VIDEO TERKINI!!! Budak yang menyanyi lagu Inikalila! Tukar! dicari Samseng UMNO?

Read more ...