Sunday, March 9, 2014

ZAMRY TERKEDU DENGAN KOMEN INI!!! Sy x faham kenapa MB Perak benci sgt kat sy....Apa dosa sy kat dia?


Dikala sekarang ini seluruh rakyat Malaysia berduka dengan tragedi yang masih misteri dengan kehilangan pesawat #MH370 yang membawa 227 penumpang, termasuk dua bayi, dan 12 anak kapal, hilang ketika dalam penerbangan dari Kuala Lumpur ke Beijing kira-kira sejam setelah berlepas dari Lapangan terbang Antarabangsa KL pukul 12.41 pagi Sabtu.

Nampaknya UMNO Perak dengan dunianya sendiri, mereka tak minat pasal #MH370..sebaliknya mereka lebih suka bertengkar,bergaduh  dengan persoalan dan luahan seorang mantan ADUN Sungai Rapat Dato Hamidah Osman yang mempersoalan di laman FB beliau. 

Hamidah hairan kenapa MB Zambry Kadir tersangat benci kepadanya dan apa dosa-nya kat Zambry.... satu luahan dan soalan yang Orangni sendiri tak boleh jawap...hahaha...

Read more ...

SUDAH DIUMUMKAN!!! Dr Wan Azizah ganti Anwar calon KEADILAN di Kajang

IMG_2486KAJANG, 9 MAC: Presiden KEADILAN, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail diumum sebagai calon bari bagi pilihan Raya Kecil DUN Kajang.

Beliau akan menggantikan Ketua Umum, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang hilang kelayakan untuk bertanding di kerusi itu selepas dijatuhi hukuman penjara lima tahun oleh mahkamah rayuan.
Perkara itu dinyatakan Anwar dalam satu sidang media di Kajang, hari ini.

Dalam sidang media yang sama, Wan Azizah mengingatkan rakyat Malaysia agar tidak terkesan dengan tekanan yang diberikan oleh Umno BN, susulan hukuman penjara yang dijatuhkan ke atas Anwar.

Read more ...