Thursday, October 17, 2013

PEMILIHAN PAS!!! YDP PAS Bukit Bintang kekal jawatan, Haji Muhammad Sabu dicalon Timbalan Presiden PAS

PAS Kawasan Bukit Bintang juga mengekalkan Yang DiPertuanya, Radzi Hashim (gambar) setelah berentap dengan seorang calon lain, Azmi Azman Johari dalam pertandingan terbuka pada Mesyuarat Agung Tahunan kawasan ini, 26 September lalu. 
Ia dirasmikan oleh Timbalan Pesuruhjaya PAS Wilayah Persekutuan, Zamri Asa'ad Khuzaimi di Dewan dato' Fadzil Mohd Noor, Kuizm, Taman Melewar.

Ketika menghubungi Sanggahtoksago, Radzi memberitahu, dalam mesyuarat berkenaan, Baidiuz Azmi dipilih Timbalan Yang DiPertua dan Noriah Ahmad selaku Naib Yang DiPertua. 

Read more ...

PEMILIHAN PAS!!! PAS Kepong kekal kepimpinan lama

Semua kepimpinan utama PAS Kawasan Kepong kekal pada Mesyuarat Agung Tahunan ke-33 kawasan itu yang dirasmikan oleh Naib Presiden PAS, Dato' Mahfuz Omar, baru-baru ini. 
 
Amran Abd Majid (gambar) terus diberi kepercayaan sebagai Yang DiPertua, dibantu oleh Mohd Shafie Abdul Rahman, Timbalan dan Mohd Kutty Mohideen selaku Naib Yang DiPertua, sementara Hasnan Abu Bakar terus memimpin Jawatankuasa Urusan Ulama.

Terdahulu, Ahmad Nabeel Hashim dipilih sebagai Ketua Pemuda PAS Kepong yang baharu dan mengekalkan Rosnah Abdullah sebagai Ketua Muslimat PAS Kawasan, pada mesyuarat dewan masing-masing. 
 

Read more ...