Saturday, May 11, 2013

PARIT BUNTAR!!! PAS Parit Buntar kekal kerusi dapat sokongan semua kaum

PARIT BUNTAR, 11 Mei : PAS Parit Buntar memanjatkan rasa syukur  ke hadrat Allah SWT di atas kejayaan mempertahankan kerusi Parlimen Parit Buntar dan Dun Titi Serong dalam Pilihanraya Umum ke-13 baru-baru ini. 
 
Yang Dipertua PAS Parit Buntar Tuan Haji Harun Hashim berkata, kejayaan ini disambut dengan penuh rasa tawaddhu’ dan rendah diri serta berikrar akan meneruskan khidmat kepada rakyat tanpa mengira bangsa di Parit Buntar 
 
" Kami juga ingin merakamkan ucapan terima kasih dan penghargaan kami terhadap para pengundi semua kaum kerana telah memberikan kepercayaan kepada PAS di Dun Titi Serong dan Parlimen Parit Buntar. 
 
" Kemenangan PAS Parit Buntar menambah majoriti di Dun Titi Serong dan Parlimen Parit Buntar bukan hanya disebabkan undi dari kaum Tionghua tetapi undi dari semua kaum. Malah, majoriti pengundi Melayu masih memihak kepada PAS di Parit Buntar. "katanya yang ditemui semasa majlis jamuan kesyukuran sempena kejayaan PAS Parit Buntar di Dewan Tuan Guru Haji Ahmad Tuan Husin , Titi Serong.

Read more ...