Tuesday, January 29, 2013

200 AHLI BARU TERMASUK TOKOH TERKENAL!!! Bersama PAS di Himpunan Perdana Ummah


KUALA LUMPUR: Lebih 200 ahli baru PAS dari pelbagai latar belakang akan menyertai Himpunan Perdana Ummah Bersama PAS 3 Februari ini di Hotel De Palma, Ampang.

Mereka akan berhimpun sebagai tanda sokongan kepada perjuangan PAS bersama pimpinan parti menjelang pilihan raya umum akan datang ini.

Selain mereka yang telah lama menyertai PAS, himpunan yang akan diadakan di Hotel De Palma, Ampang ini akan memperkenalkan beberapa tokoh yang baru menyertai PAS.

Read more ...

TU DIA!!! 20OO hadir konsert muzik UMNO ganggu ceramah DSAI di Kuala Kangsar

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542510_437498679655070_519208764_n.jpg
UBN pada hari yang sama dengan ceramah DSAI semalam di Kuala Kangsar telah membuat provokasi dengan menganggu tapak ceramah di Chandan Putri sehingga terpaksa dipindahkan ke padang belakang surau. Tempat ceramah asal mereka telah melakukan senam aerobik pada petangnya dan pada malamnya mereka mendatangkan band musik untuk menganggu perjalanan program ceramah Pakatan Rakyat.

Read more ...

TAKUT KENA SAMAN!!! Blogger UMNO mengaku berbohong

Oleh: Kamera Kampung(Baca link ini dulu bagi faham jalan cerita)

Akibat takut kena saman, akhirnya sebuah blog UMporNO dari Baling membuat pengakuan bahawa laporan yang dibuat oleh akhbar BN bahawa Tahak Lahamad memohon tanah di Gunung Inas adalah bohong. 


Macamtulah baru jadi Lelaki Gentel! Jelas blog tersebut, anak-anak Tahak yang sebenarnya memohon bukannya Tahak. Padanlah depa pi cari nama Tahak dekat Pusat Khidmat Cikgu Joe tak jumpa... 

Read more ...

ADA SIAPA KISAH?!!! Nasharuddin nak masuk UMNO , Jati, Perkasa atau Isma

Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat semalam seakan menunjukkan pintu keluar kepada Nasharudin Mat Isa supaya segera keluar meninggalkan parti Islam itu.

Maksud ini diperlihatkan menerusi kenyataannya bahawa Nasha kini sudah boleh memilih mana-mana parti yang mahu disertainya - seumpama seorang wanita yang sudah diceraikan.

"Selepas itu (diceraikan), mana-mana lelaki lain nak buat bini, ambillah ..." Demikian Nik Aziz dilaporkan berkata.

Meneliti perkembangan terbaru konflik dalaman parti itu, boleh disimpulkan bahawa perjuangan Nasha bersama PAS yang digelumanginya sejak zaman pelajar di Jordan, sudah hampir berakhir.


Read more ...

GADIS MELAYU DI GEREJA!!! Gambar kursus perkahwinan dioplah, diedit dan disuperimpose Pencacai UMNOAkhirnya kebenaran terbongkar jua....Gambar gadis-gadis Melayu sedang asyik mendengar ceramah kursus pra perkhawinan didalam sebuah dewan telah dioplah, diedit dan disuperimpose dengan menambah salib besar oleh para gurkha siber berjiwa UMNO totok dengan memfitnah kononnya seorang Paderi Kristian sedang asyik memberikan kuliah dalam satu upacara "permurtadan" disalah sebuah gereja di Ipoh , Perak..

Ada fren Omakkau memberitahu bahawa setahu beliau belum ada salib diletakkan disebelah kiri maupun kanan dimana-mana gereja.  Pada lazimnya diletakkan ditengah-tengah.

Punyalah dahsyat dan jijik yang amat paling tanpa ada rasa takut pada dosa dijiwa.

Read more ...

BR1M , RM 100 !!! UMNO jadi semakin kuat?

Pemimpin UMNO sedang giat turun ke PDM (Pusat Daerah Mengundi) dan mengarahkan semua bilik gerakan dibuka. Tanda-tanda awal Pilihanraya umum sudah dekat. Semua masaalah awal di PDM diselesaikan teruatamanya bahan-bahan logistik PRU.

Banyak aktibiti yang melibatkan kewangan dirancang, terbaru pengagihan wang untuk pelajar yang dibuat dikawasan sekolah, itu pun dijadikan sebagai aktibiti PDM dan tentunya sebelum PRU nanti pembahagian BR1M akan dianjurkan secara besar-besaran bagi memikat rakyat supaya terus menyokong BN.

Sebelum wang BR1M dibagi-bagi kepada rakyat, pihak pemimpin UMNO akan mengambil kesempatan untuk memberi ucapan kepada yang hadir, sekurang-kurang 2 jam masa diambil untuk menjaja BN kepada rakyat, beri ucapan bagai-bagai pemalsuan akan direka untuk menfitnahkan PR kerana sekarang ini teramat susah rakyat untuk mempercayai kepada BN.

Read more ...

FITNAH KANTOI!!! Pencacai UMNO ambil gambar Gereja di Eropah, tuduh di Petaling Jaya

Tu dia ... fitnah terbaru .... dahlah ambik gambar kat internet lepas tu di editnya....dan kemudian nak war-warkan kononnya di Petaling Jaya walhal itu di Amerika....kan kantoi bodoh jer...

cuba tgk video ni untuk kepastian di manakah gereja tersebut : http://youtu.be/u868mLIvuD0

Read more ...

PARIT BUNTAR!!! Wacana Agenda Berkebajikan Wanita dapat sambutan

PARIT BUNTAR : Wacana Agenda Berkebajikan Wanita Malaysia anjuran Dewan Muslimat PAS Parit Buntar begitu berjaya dan mendapat sambutan baik dari golongan wanita di Parit Buntar 
 
Pengarah program Norijan Omar berkata,  program ini adalah usaha Dewan Muslimat PAS Parit Buntar merangka strategi untuk turun ke akar umbi bagi menjelaskan kandungan Agenda Berkebajikan Wanita Malaysia khususnya wanita di luar bandar.
 
“ Wacana hari ini bertujuan mengupas dan menghadam agenda tersebut sebelum meneruskannya di peringkat parlimen dan cawangan.
 
“Agenda Berkebajikan Wanita Malaysia mampu menyediakan program yang lebih berkesan khususnya terhadap wanita di luar bandar” katanya 

Read more ...