Wednesday, January 15, 2014

NAJIB DISUAP KANGKUNG!!! Kasihan Najib, bukan 1 kg tapi 10 kg

Satu demonstrasi kecil malam tadi ekoran kenaikan harga barang-barang keperluan, telah disuntik dengan sendaan berkaitan dengan kenyataan ‘Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengenai “kangkung” lapor Malaysiakini BM.

Kira-kira lima belas orang berhimpun di pasaran malam di Jalan Alma, Bukit Mertajam dengan menbawa gambar besar kepala Najib dengan mulutnya ternganga yang disumbat dengan 10kg kangkung.

Menurut ADUN Machang Bubok, Lee Khai Loon, sayuran itu ditanam di rumah seorang penyokong dan ia sebagai simbol bantahan rakyat terhadap kenaikan kos sara hidup kerana dasar-dasar kerajaan.

“Kerajaan persekutuan mempunyai tanggungjawab untuk mengawal dan mencegah kenaikan harga yang telah membebankan rakyat. Najib tidak harus meminta rakyat jangan menuding jari kepada kerajaan,” katanya.

Read more ...

KAMALANATHAN KENA TUMBUK!!!! Kenapa nama cikgu yang naik, mana pemuda UMNO yang bagi penumbuk?Peribahasa melayu lama dah,,, kisah lembu,,, ha ha ha,, lembu... termasuklah kisah lembu dalam kondo ni.... memang lembu dah pun...


ha ha ha,, umno tumbok menteri, cikgu dapat nama?
Setahu aku, biras yang tumbuk tu cikgu,,

Read more ...