Monday, February 3, 2014

FILEM BANGLASIA JADI KETAKUTAN MELAMPAU!!! Haram ditayang bukan sahaja di panggung tapi di mana-mana sahaja di MalaysiaFilem arahan pengarah kontroversi, Namewee "Banglasia" yang sepatutnya ditayangkan di seluruh negara pada 30 Januari lalu telah diharamkan tayanganya di Malaysia selepas dikecam hebat oleh Lembaga Penapisan Filem Negara (LPF) dan Kementerian Dalam Negeri Malaysia (KDN) ketika proses kelulusan filem.

Filem arahan pengarah kontroversi, Namewee "Banglasia", filem banglasia diharamkan di malaysia, filem Namewee, kontroversi,

"Filem "Banglasia" dikecam hebat oleh LPS dan KDN, malah kami telah diberikan sebanyak 31 catatan rasmi dan sekaligus diarahkan untuk membuat penggambaran semula.

"Ternyata kami sama sekali tidak mampu untuk melakukan penggambaran semula kerana kesemua 31 catatan yang dikeluarkan oleh LPF adalah 90% dari filem tersebut," ujar Namewee dalam satu kenyataanya di laman Facebook miliknya.

Read more ...

FITNAH EXCO KELANTAN!!! Adik Brahim Ali kesal, tarik balik fitnah


KOTA BHARU: Presiden Majlis Tindakan Rakyat Kelantan (MTRK), Che Azmi Mohd Ali (gambar) bersetuju menarik balik kenyataan berunsur fitnah terhadap Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri, Mejar (B) Datuk Md Anizam Abdul Rahman.

Selain itu MTRK menyatakan kekesalan terhadap kenyataannya sebelum ini yang mendakwa berlaku salahguna kewangan Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) oleh Exco dan pegawai AKSB untuk melancong ke luar negara.

Persetujuan perintah dan penghakiman tersebut direkodkan di hadapan Hakim Mahkamah Tinggi, Datuk Ahmad Zaidi Ibrahim di sini, hari ini.

Che Azmi yang juga adik kepada Presiden Perkasa, Datuk Ibrahim Ali pada kenyataan media pada 28 dan 29 Mei 2012 mendakwa berlaku salahguna kewangan AKSB oleh Exco terbabit dan beberapa pegawai kanan AKSB untuk melancong ke Australia, Jerman, Sweden, Finland, England, Mesir dan Afrika Selatan.

Ekoran itu Md Anizam memfailkan saman terhadap Che Azmi, MTRK dan Utusan Malaysia serta menuntut defendan menarik balik kenyataan tersebut, memohon maaf dan ganti rugi.

Read more ...

TANGAN DIBELAI TERSIPU MALU!!! Siapa wanita bersama menteri UMNO ini?

Inilah budaya yang umno jalankan, walapun depa mengaku merekalah yang memperjuangkan islam,,,

Aku jumpa dalam FB...Tak payah teranglah kut ni menteri mana,, tak kan hangpa tak kenai.... siap keturunan istana lagi tu..

Read more ...