Saturday, February 8, 2014

SIAPA PUNYA ANGKARA?!!!! Patung lilin yang terbakar di-The Red Carpet Wax Museum di i-CT mengerunkan

Menggerunkan
Beginilah rupanya patung lilin Her Majesty Queen Elizabeth II yang telah dirosakkan akibat perbuatan khianat di The Red Carpet Wax Museum di i-CT, Shah Alam  pada pagi Jumaat 07 Februari 2014. 

Kejadian dilaporkan berlaku sekitar jam 02:37 hrs dan kebakaran dapat dikawal pada jam 03:31 hrs.  Kejadian berlaku ketika pasukan keselamatan tiada ditempat kejadian dan sedang melakukan rondaan. 
Pelaku memasuki muzium berkenaan melalui pintu keluar yang tidak diletakkan pengawal keselamatan. 
Memang tiada pengawal keselamatan diletakkan dipintu keluar kerana menurut pihak pengurusan keutamaan keselamatan adalah untuk para pengunjung sahaja dan kejadian seperti ini tidak pernah dijangkan.

Read more ...

MEMALUKAN!!! Macai edit gambar nak tutup malu BN, tapi terserlah tak pandai edit

 

Akibat bersungguh nak menutup 'kemaluan' UMNO maka MACAI pun edit gambar pencuri Milo yang memakai baju BN.

Read more ...

NAJIB GAGAL TUNAI JANJII!!! Timbalan Menteri letak jawatan berkuatkuasa Isnin ini Pengerusi Hindraf, P. Waytha Moorthy (gambar) melepaskan jawatan sebagai timbalan menteri ekoran kegagalan Putrajaya menunaikan janji kepada kaum India, sebagaimana yang dilaporkan The Star.

Memetik kata-kata Setiausaha Hindraf P Ramesh, The Star melaporkan peletakan jawatan Waytha sebagai timbalan menteri di Jabatan Perdana Menteri akan berkuat kuasa pada Isnin.

Ramesh berkata, jawatankuasa pusat sebulat suara memutuskan Waytha meletakkan jawatan kerana kerajaan sengaja melengah-lengahkan janji bagi membantu masyarakat India.

Read more ...