Friday, December 28, 2012

PENGUNAAN NAMA ALLAH!!! Pelik sungguh, marahkan DAP tapi UMNO yang benarkan


Ini wajah sebenar UMNO konon mereka mempertahankan nama ALLAH digunakan, tetapi sebaliknya merekalah sebenarnya yang membenarkan nama Allah digunakan oleh kristian, bukan DAP yang benarkan, TAPI UMNO YANG BENARKAN!

Read more ...

BUKA KELAB MALAM JUAL ARAK!!! Jika Pemuda UMNO gagal , Fathul Bari (Ulama Muda UMNO) boleh tarik Awie ke jalan benar


Persoalan mengenai adakah benar Artis Rock yang menyokong UMNO ini telah membuka sebuah Kelab Malam yang menjual arak terjawab akhirnya..

Pengakuan itu telah dibuat oleh Awie ataupun nama sebenarnya Ahmad Azhar bin Othman dalam satu temubual oleh Kosmo! Online..

Dalam temubual tersebut Awie akui  memang membuka sebuah kelab di Ipoh dan Kelab dengan nama Malai Rock Station (MRS) ini sudah tiga bulan dibuka.

Read more ...

MAKLUMAT DALAMAN UMNO!!! Tu sebab Raja Ahmad cari publisiti, mai tengok senarai calon UMNO di LarutRaja Ahmad cari publisiti sampah..hehehe..

Mungkin kerana calon2 sebelum ini tidak lagi tergolong dalam kategori calon boleh menang@ winnable candidate menyebabkan Umno terpaksa mengambil langkah selamat dengan menampilkan muka2 baru di Parlimen Larut,DUN Kubu Gajah dan Selama pada pru ke 13
Berikut adalah senarai nama2 calon tersebut ;


Read more ...

TU DIA!!! Pelajar diupah RM20 maki peserta Himpunan Oren


KUALA LUMPUR: Sekumpulan pelajar sekolah menengah termasuk tingkatan satu, ‘diangkut’ Umno BN kononnya untuk mempertahan Felda dengan upah RM20 setiap orang berikutan penganjuran Himpunan Oren Selamatkan Felda di Wisma Felda di sini, hari ini.
Berdasarkan temu bual Keadilan Daily dengan pelajar terlibat, mereka dibawa menaiki sebuah bas dari Rawang.

Mengikut pelajar yang dikenali sebagai Ika, mereka diberi RM20 ketika menaiki bas tetapi tidak tahu ke mana mereka mahu dibawa.

Read more ...

PENDEDAHAN TERKINI DEEPAK!!! Saya dipaksa jual syarikat saya

Ahli perniagaan Deepak Jaikishan hari ini mengakui bahawa dia telah menjual syarikatnya - Astacanggih - untuk RM30 juta kepada sebuah agensi Kementerian Pertahanan, dengan mendakwa dia dipaksa berbuat demikian.

Katanya, penjualan syarikat tersebut hanya untuk menampung wang yang telah dibelanjakannya dalam urusniaga tanah dengan Awan Megah Sdn Bhd yang tidak menjadi.

Read more ...

KATA SOI LEK!!! Tee Keat mungkin tinggalkan MCA jika Parlimen tergantung


Dr Chua dikatakan berkata terdapat puak dalam MCA dan satu-satunya cara untuk mengatasinya adalah dengan bekerja keras. – Gambar fail
KUALA LUMPUR, 28 Dis – Presiden MCA Datuk Seri Dr Chua Soi Lek mendakwa pesaingnya dan presiden parti sebelum beliau, Datuk Seri Ong Tee Keat akan meninggalkan parti tersebut jika Parlimen tergantung  selepas pilihan raya akan datang.

Dr Chua membuat kenyataan tersebut semalam kepada kumpulan penulis blog pro Umno dipejabatnya. Pembantu kepada Dr Chua mengesahkan kenyataan tersebut.

Menurut Syed Akbar Ali, seorang penulis blog pro Umno yang hadir semasa pertemuan tersebut, Dr Chua berkata terdapat puak dalam MCA dan satu-satunya cara untuk mengatasinya adalah dengan bekerja keras.

Read more ...