Tuesday, February 12, 2013

ALAHAI MUKHRIZ!!! Bapa kaki kelentong ,anak kaki autaJangan tuduh Pengarah Hutan ni sokong PR pulak...

Oleh : Pak Non Mahang

Hari ni Pak Non tak pi motong,pasai kena bawak anak Pak Leh Congo sebelah rumah pi hospital kena sengat lipan bara.


Dok tunggu nombor giliran lama sangat Pak Non dan baca Sinar Harian cerita Dato' Mukhriz dok pertikai Kerajaan Negeri pasai bukak dusun di Pedu nu..

Read more ...

KANTOI!!! Pemimpin UMNO, potong kuku pun upah awek Cina
Akhirnya, Syed Saifuddin Syed Harman pun memberi dan membuka PELUANG SELUAS-LUASNYA kepada para pecacai Pakatan Rakyat untuk membelasah dan menyamakannya dengan perbuatan maksiat yang amat keterlaluan serta tidak selayaknya buat seorang pemimpin masyarakat.

Dengan kata lain, Syed Saifuddin Syed Harman yang juga merupakan Ketua Penerangan UMNO Bahagian Pandan dan salah seorang panel pemikir JASA, merupakan cerminan kepada UMNO yang gemar melakukan maksiat.

Read more ...

MALUNYA BN!!! Video dan cerita Bintang Korea tidak mahu gaul yee-sang bersama Najib
PENANG - Bintang antarabangsa Korea, Psy telah memberi tamparan hebat kepada parti pemerintah apabila dia enggan naik ke pentas untuk bersama-sama perdana menteri bermasalah beserta ahli-ahli tertinggi BN setiba masanya untuk upacara tradidi menggaul 'yee-sang' dalam konsert meraikan Tahun Baru Cina.


Di Pulau Pinang untuk menyanyikan lagunya yang terkenal, Oppa Gangnam-style, Psy telah memberikan persembahan seperti yang dijanjikan bernilai RM2 juta itu. Orang ramai turut menyanyi dan menari bersama-sama artis itu dan para penarinya yang begitu menarik dan bergaya.

Selama 4 minit, ribuan rakyat Pulau Pinang yang datang ke padang sekolah Han Chiang bagaikan terpukau. Mereka menuntut apa yang mereka mahu dan Psy telah memberikannya. Lagu Gangnam!

Read more ...

NASIB PELAKON UPAHAN!!! Benarkah Azizan Abu Bakar merayau-rayau sasau di Melaka Tengah?

Oleh: senik

"Assalamualaikum,,..

Ingatkah lagi, Ummi Hafilda, superwoman yang menjadi pembela kepada Azizan Abu Bakar yang diliwat DSAI? Bermati matian Ummi mempertahankan Azizan yang menjadi hampir sasau ketika itu kerana trauma yang tidak terhingga. 


Dalam usahanya, Ummi turut membabitkan beberapa orang lagi termasuk kakak iparnya dan abang kandungnya. Hebat Ummi. 

Kemudian DSAI didapati bersalah dan dihukum penjara, sementara Azizan mendapat sebuah syarikat yang dibongkar oleh sebuah stesen TV Australia.

Read more ...