Monday, January 21, 2013

UTUSAN EDAR PERCUMA DI UNIVERSITI!!! Tetapi tiada mahasiswa yang sudi membacanya

BIAR GAMBAR BERBICARA SENDIRI.

Betapa hina dan jijiknya akhbar lidah biawak rasmi UMNO, Utusan Malaysia dimata rakyat terutamanya dikalangan pelajar Intitusi Pengajian Tinggi...Diberi percuma pun tak de siapa yang terliur nak ambil belek jauh sekali nak membaca... Nak jadikan kertas kesat tahi ayam dan bungkus nasi lemak pun mereka tidak teringin.

Begitulah pandangan ikhlas Omakkau apabila melihat rakaman gambar suasana longgokkan akhbar yang paling banyak kalah kes fitnah dalam sejarah negara...

Read more ...

1406 CERAMAH!!! UMNO perkuda Kemas dan Jabatan Penerangan di Perak

72 + 400 + 40 + 894 = 1406  program ceramah yang akan dilaksanakan bagi seluruh Perak,itu yang tertera dalam sebuah dokumen yang dipercayai dari sumber dalaman UMNO negeri.Wah..!!! banyaknya program yang dibuat UMNO Perak,SU UMNO Perak dikatakan akan memulakan lawatan pusing seluruh Perak bermula hari ini 22 Jan 2012 dan hingga tarikh akhir bagi segala program tersebut ialah 2 Mac 2013. 
Tepatlah agaknya dengan tarikh pembubar Parlimen yang dijangka berlaku...


Read more ...

SETELAH UTUSAN KALAH!!! Hasan Ali pula bakal disaman kerana fitnah Anwar


Anwar pertimbang ambil tindakan ke atas Hassan Ali

KUALA LUMPUR 21 Jan: Datuk Seri Anwar Ibrahim pertimbang mengambil tindakan lanjut terhadap Presiden Jati, Datuk Dr Hassan Ali ekoran kenyataan fitnah beliau ke atas Ketua Umum KEADILAN itu dalam Utusan Melayu.

“Kita akan fikir apa tindakan wajar perlu diambil terhadap Hassan Ali. Saya akan bincang dengan peguam,” kata Anwar ketika ditemui selepas penghakiman di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pagi tadi.

Beliau mengulas kemenangannya dalam kes saman fitnah terhadap Utusan Melayu dan Ketua Pengarang, Datuk Abdul Aziz Ishak pagi tadi.

Read more ...