Tuesday, February 11, 2014

APA PUN TAK BOLEH!!!! Sumpah Politik, Sumpah Bola dan Manusia SesumpahSumpah politik dan sumpah bola telah melahirkan sesumpah di kalangan manusia, tulis Shahbudin Husin. 

Beliau mengulas tindakan Menteri Besar Terengganu, Datuk Seri Ahmad Said yang mengadakan majlis sumpah dengan Al-Quran untuk pemain dan jurulatih pasukan bolasepak T-Team berhubung kebenaran insiden dalam terowong yang melibatkan pasukan itu dengan pasukan Johor Darul Takzim atau JDT di Larkin, Johor Bahru pada 1 Feb lalu.

Menulis di dalam blognya semalam, menurut Shahbudin rupa-rupanya tindakan itu mengundang rasa kurang senang banyak pihak.

Read more ...

NAJIB DAH TAK LAMA!!!! Bekas pemimpin Semangat 46 buat pertemuan bincang kedudukan PM?

semangat_46KUALA LUMPUR 11 FEB: Sebuah pertemuan bekas pemimpin dan ahli parti Semangat 46 akan diadakan di ibu negara pada hari Ahad, 23 Februari ini bagi membincangkan kedudukan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Keadilandaily difahamkan, pertemuan semula bekas pemimpin dan ahli parti Semangat 46 itu akan turut dihadiri ahli parlimen Gua Musang yang juga bekas Presiden parti itu, Tengku Razaleigh Hamzah.

Read more ...

TEMPAH PLAT KERETA HARGA PULUH RIBU!!! Blogger UMNO dedah 'tender' no plat Ketua Menteri Pulau Pinang?
Bila kes dibongkar, makin ramai yang tolong bagi tahu, ho ho bini pun nak juga,, macai-macai pun nak juga...

Baca komen di bawah..


Kesemuanya ini aku cilok dari blog macai umno juga... Klik Sini

Read more ...