Friday, January 25, 2013

PUNYA TERUK UTUSAN!!! Suka bohong sampai keputusan 4 Nombor Ekor pun terbohong juga


Dulu diakui lidah biawak rasmi UMNO, Utusan Malaysia, kandungan beritanya hanya keputusan 4 nombor ekor saja yang boleh dipercayai.

Kini itu sudah menjadi sejarah... keputusan 4 nombor ekor pun Utusan boleh silap.

Yang peliknya tu bukan main pantas Utusan buat permohonan maaf atas kesilapan tersebut, tapi silap memfitnah dan menipu rakyat tiada pula permohonan maaf dibuat.

Read more ...

MB HARAM MELALUT!!! Berdebat pengecut tapi berucap politik di majlis tiada kaitan politik

"Saya minta maaf sebab ceramah politik tadi..."
                                       Setelah buat taik, Zambry meninggalkan program SSM 
26 Jan 2013-- Taman Tasek Taiping: Berlangsung program SSM Bersama Bersama Rakyat. Program ini sebenarnya anjuran Jabatan Kerajaan (Suruhanjaya Syarikat Malaysia)  dan tiada mengena dengan politik.Namun disebabkan penyakit sawan meroyan dan mabuk candu, MB Perak yang tidak halal berucap dalam program ini seperti sebuah program politik untuk UMNO BN.


Read more ...

NAJIB PENING LAGI!!! Kesatuan Eropah sedia kerjasama jika Pakatan berjaya bentuk kerajaan selepas PRU 13


PETALING JAYA 25 Jan: Duta Kesatuan Eropah, Luc Vandebon menyatakan kesediaan blok ekonomi itu untuk bekerjasama dengan Pakatan Rakyat sekiranya membentuk kerajaan selepas pilihan raya umum ke-13.
 
“Sudah tentu. Seperti awal dulu, kami sudah bersedia untuk bekerjasama dengan mana-mana kerajaan yang dipilih secara demokratik,” tegas beliau kepada pemberita pada sidang media di ibu pejabat KEADILAN, hari ini.
 

Read more ...

TERBONGKAR!!! Kerja jahat Najib , UMNO dan SPR di Selangor


SUBANG JAYA – Seorang pemilik banglo terkejut apabila 28 pucuk surat berbeza nama penerima yang mengandungi mesej tahun baru dan politik Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dihantar ke rumahnya di Petaling Jaya.Surat berkenaan didakwa mula diterima sejak dua minggu lalu tertera nama penerima yang langsung tidak dikenalinya.

Hairan dengan perkara itu, pemilik rumah berkenaan mengadukan perkara itu kepada Adun angkat Bukit Gasing, Hannah Yeoh Tseow Suan.Hannah berkata, berikutan aduan berkenaan, pemeriksaan dilakukan menerusi senarai daftar pengundi suku tahun pertama 2012 dan hasil mengejutkan apabila mendapati 28 nama berkenaan didaftarkan di alamat pengadu.

Read more ...

EDISI NAJIB PENING!!! Carta undian HKR#112KL menaikan imej Pakatan Rakyat 80%, BN hanya 6%

Klik imej untuk lebih jelas
Sinar Harian Online telah membuat undian mengenai "Himpunan Kebangkitan Rakyat 12 Januari yang aman menaikkan imej".
Dalam carta tersebut di senaraikan keputusan terkini:
  • Pakatan Rakyat 80 %(5147)
  • Barisan Nasional 6 %(401)
  • Polis 6 %(411)
  • Negara 8 %(487)
Jumlah Undian: 6446 (Terbaru sila ke-laman SH)

Read more ...

DIBUANG UMNO!!! Sharifah 'Listen' sudah kena, pejuang totok 1Malaysia lain bakal menyusul

Sharifah "Listen" masih setia dengan konsep keramat 1Malaysia Najib sehingga sekarang walaupun di pulau Umno...

Minah Listen Di Pulaukan Oleh Umno...!!!

Kesian...!!!
Inilah nasib yang menimpa Sharifah "Listen", pejuang totok 1Malaysia. Dan begini jugaklah nanti nasib yang bakal menimpa pejuang-pejuang rasis Umno yang lain. Masa anda akan tiba...


Shalehudin

Read more ...

PANAS PUNYA CERITA!!! Mai tengok rakaman CCTV lelaki digari dan dipukul oleh polis

SEMALAM kecoh tentang kejadian polis membelasah seorang lelaki India dalam keadaan bergari sehingga mati. Tindakan tersebut dikecam oleh ramai pihak melihatkan berulang kali kematian di dalam tahanan polis berlaku kebelakangan ini.

Sebelum kejadian semalam, ada satu lagi kes berlaku di Daerah Tuaran Sabah di mana seorang lelaki dibelasah dalam keadaan bergari di dalam sebuah cybercafe. CCTV turut merakamkan sebahagian daripada kejadian tersebut.

Lantaran kejadian itu, orang ramai diketuai oleh koordinator Jingga 13 Sabah, Alveana Ansari telah mengadakan satu bantahan aman di hadapan Balai Polis Tuaran, Sabah.


Read more ...