Saturday, February 9, 2013

GEGAR SELANGOR!!! Ceramah Panglima Ludah kesayangan pemuda UMNO dapat sambutan 25 OO orang


Tak cukup dengan ceramah, disertakan juga hiburan "live band" dari kumpulan ntah apa ntah, aku pun tak taw namanya. Nampak yg menyanyi tu Yabang, vokalis Jinbara. Ada awek cun jugak nyanyi kat pentas... Ni nak ceramah ke buat konsert?!UMNO & BN telah menganjurkan siri ceramah "Kembara Anak Muda Sayangi Selangor" bertempat di seksyen 24 Shah Alam malam tadi. Oooohh, ceramah rupanya, ingatkan konsert.. 

Ceramah politik yg memperbodohkan rakyat + elemen hiburan maksiat lagi melalaikan, sambutan amatlah menggalakkan.. Lebih dari 25 orang hadir termasuk kanak kanak bawah 12 tahun (bukti gambar dibawah sekali budak lelaki pakai baju kaler oren bertopi hitam).. Tak percaya tanya Panglima Ludah kerana beliau salah seorang penceramah yg dijemput.

Read more ...

PARIT BUNTAR!!! Sambutan lebih hebat, edaran limau dapat sambutan luar biasa


PARIT BUNTAR : Ahli Parlimen Parit Buntar  Dato’ Dr Mujahid Yusof Rawa , Pesuruhjaya PAS Perak Ust. Abu Bakar Hussain dan Adun Kuala Kurau Abdul Yunus Jamhari telah berkunjung menemui masyarakat Cina dalam program edaran limau kepada orang ramai sempena  sambutan Tahun Baru Cina. 
 

Program mengedar buah limau ini anjuran bersama PAS Kawasan Parit Buntar  , Pusat Khidmat Parlimen Parit Buntar dan Pusat Khidmat Dun Kuala Kurau diadakan pada setiap tahun sempena Sambutan Tahun Baru Cina. 


Pengerusi Lujnah Perpaduan Nasional PAS Parit Buntar,  Ahmad Azhar Shahrin berkata program pada tahun ini telah mendapat sambutan luar biasa dari masyarakat Cina di Parit Buntar. 

Read more ...

SAVE KEDAH!!! Ni dia muka-muka nak selamatkan Kedah, nampak jauh orang muda rupanya budak-budak
Sekali sekala tolong promosi takpa kut....banyak program depa kantoi kali ini senang2 ada 2 juta sebab sana banyak binatang terutama katak-katak......heh...heh...jangan bawak budak2 kanyak noo...salah hooiii...

Are U Ready Anak2 Muda Kedahan sekaliannnnnn!!!

Nie...Anak2 muda Kg Bukit Kura sudah tak sabar2 utk berhimpun di Charok Batang Padi Empangan Pedu pagi esok..tadi ketika mngunjungi padang awam Kg Bukit Kura sempena Kejohanan Bolasepak Sebelah 8 Kg Bukit Kura,Pedu ptg tadi..anak2 muda2 berebut2 amik sticker #SaveKedah. Kmudian scara berjamaah mereka melekatkan sticker tersebut di motorsikal dan kereta masing2..paling ironik bila ada diantara mereka mengoyak sticker gmbr n.ajis dan sticker Read more ...

JEMPUT RAJA GANGNAM!!! Guna 'Wang Gembira" untuk berjuta-juta gembira"Ia tidak menggunakan wang kerajaan atau duit Barisan Nasional dan kami tidak melihat ia sebagai tindakan untuk meraih undi.
 
"Kami semua suka bergembira, jadi kami membawa Psy ke sini untuk membuatkan orang ramai gembira," - kata Menteri Pelancongan, Datuk Seri Dr Ng Yen Yen.

Nyonya Naib Presiden MCA ini jaga kata Pulau Pinang akan mendapat manfaat daripada bintang Youtube yang mencipta populariti dengan mencatatkan 1 bilion hits dan kini Psy memiliki 4.7 juta peminat di seluruh dunia. 


Read more ...