Saturday, January 5, 2013

POLL TERBARU BN SELANGOR!!! Keputusannya menyebabkan pemimpin UMNO terkejut BERUKSelepas penganjuran Karnival Sayangi Selangor oleh UMNO/BN Selangor yang dikepalai oleh Zin Badak, maka satu survey diadakan untuk mendapat maklum balas dan reaksi dari rakyat siapa yang mereka akan memberikan sokongan pada PRU 13 nanti, dengan mengajukan soalan berbunyi:..' DIANTARA PR DAN BN, YANG MANA SATU ANDA YAKIN BANYAK MEMBANTU RAKYAT'

Punyalah terkejut beruk UMNO Selangor bila dapati jauh berganda lebih ramai rakyat memberikan sokongan padu kepada Pakatan rakyat untuk menerajui negara ini.

Read more ...

NAJIB MASAM MUHYIDIN SENYUM!!! Apa hubungan Mahathir dan Deepak?


Sejak Deepak Jaikishan muncul sebagai tajuk sensasi berita dan mengaitkan Najib serta Rosmah dengan pelbagai dakwaan, perkara yang menjadi persoalan umum mengenai usahawan karpet itu ialah dia dilihat bukan saja begitu berani tetapi seolah-olah kebal daripada sebarang tindakan undang-undang.

Dia sudah membuat pelbagai dakwaan terhadap Perdana Menteri dan Rosmah. Daripada mendakwa memberi sejumlah wang kepada Najib, yang tentunya bermaksud seorang Perdana Menteri menerima rasuah daripadanya, menuduh Najib terlibat dalam akaun bersumpah kedua P Balasubramian untuk menafikan akuan bersumpah pertama yang mengaitkan Najib dan Rosmah dalam kes pembunuhan Altantuya sehinggalah kepada pelbagai dakwaan lainnya sama ada berkaitan Najib mahupun Rosmah, Deepak dilihat amat bebas untuk bercakap apa saja.

Read more ...

BERSIH RUMAH BANJIR!!! Rosmah nak berlakun la pulak.....


BIAR GAMBAR BERBICARA!!!!!!

Omakkau dapat rakaman gambar ini dari akhbar berbahasa Cina, China Press dimana Rosmah Mansor kelihatan seolah-olah sedang mencuci rumah salah seorang rakyat yang dilanda banjir.

Lihat, fikir dan nilai.

Nampak sangat Rosmah Mansor berlakun nak ambil dan pikat hati rakyat tetapi tak kena gaya.

Read more ...

PADAN MUKA!!! Video ahli politik kerajaan dipukul orang kampung kerana merogol, Samseng Taik Kucing pun tak mampu menghalang......Bikram Singh Brahma ditampar oleh penduduk kampung.


Video yang memaparkan seorang ahli politik terkemuka India dipukul oleh penduduk kampung selepas didakwa merogol seorang wanita di rumahnya pada jam 2 pagi tersebar di Youtube.


Ahli Kongres, Bikram Singh Brahma daripada parti yang memerintah Wilayah Assam didakwa merogol seorang wanita di Kampung Santipura di daerah Chirang sebelum ditangkap oleh penduduk kampung tersebut.


Read more ...