Saturday, January 18, 2014

INI BUKTI BERGAMBAR!!! Lautan Merah seramai 30 0OO hadiri Himpunan Sekangkung
kesian bila jadi macam ni.

orang yang join tak ramai, modal pulak dah kering. terpaksa import luar negara.

padan muka!

Read more ...

NAJIB BERUNDUR?!!! Muhyiddin tak layak, Mahathir dicadang ganti Najib


KUALA LUMPUR: Walau ‘sepandir’ mana pun cadangan bekas Menteri Penerangan, Tan Sri Zainuddin Maidin supaya dibawa kembali Tun Mahathir Mohamad ke Putrjaya, satu hakikat yang benar dari kata-kata dan cadangan itu ialah barisan kepimpinan hari ini sudah ternyata tidak lagi berguna kepada rakyat negara ini lagi, tulis Aspan Alias.

Daripada pemimpin menyelesaikan masalah rakyat, rakyat pula yang terbeban untuk menyelesaikan masalah yang terhasil dari kepimpinan yang sudah hilang panduan dan tertutup hijabnya untuk mentadbir negara dengan baik dan benar.

“Najib sesungguhnya keseorangan. Buat masa ini hanya beliau seorang yang bercakap dan tidak ada seorang pun menteri lantikan beliau membuat kenyataan terbuka mempertahankan beliau apabila Zainuddin Maidin memberikan cadangan mengembalikan Mahathir ke Putrajaya.

Read more ...

MAI BACA!!! Cerita disebalik Himpunan Sekangkung , memang ada yang dikangkungi

 

dan yang nak best tengok yang nie pulak...


AMACAM..?? Dah pahamlah kot no..apa cerita tadi... ini berdasarkan luahan di fb...

Senyum.... 


Read more ...

FAKTA BUKAN AUTA!!! Pertarungan Kubu Kuat PAS Vs Kubu Kuat UMNO

Read more ...

FILEM SEPARA LUCAH!!! Leonardo DiCaprio sahkan anak lelaki Rosmah terlibat

 

SHAH ALAM:Aktor Hollywood, Leonardo DiCaprio  mengesahkan anak lelaki Datin Seri Rosmah Mansor, Riza Shahriz Abdul Aziz terbabit dalam penerbitan filem The Wolf Of Wall Street yang mencetus pelbagai kontroversi di serata dunia.
Ia dibuktikan melalui ucapan Dicaprio sewaktu menerima anugerah Pelakon Lelaki Terbaik di Golden Globe, Amerika Syarikat, baru-baru ini.

Aktor kelahiran Los Angeles, California itu dalam ucapannya berterima kasih kepada Riza selain menyebut beberapa nama lain yang turut terbabit dalam pembikinan filem berkenaan.

“Saya ingin berterima kasih kepada seluruh tenaga kerja produksi filem terutama Joey, Riza dan Joe yang mengambil risiko menerbitkan filem ini,” katanya.

Read more ...