Wednesday, March 6, 2013

BAGI IC NAK NEGERI!!! Menyusup melalui Projek IC, mana Mahathir?

JMR ampang (2)KUALA LUMPUR 6 MAC: Kejayaan serangan ketenteraan terhadap penceroboh Sulu di Lahad Datu bukan penyelesaian penuh berikutan musuh negara sudahpun menyusup masuk ke negara ini melalui Projek IC Sabah.

Brig Jen (B) Datuk Abdul Hadi Abdul Khatab, berkata ‘musuh sebenar’ sudah diberi IC oleh bekas Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad secara leluasa.

“Sekarang mereka hendak buat apa? Kita hantar jet pejuang, pasukan tentera bom mereka. Tak semudah itu kerana orang-orang yang jadi musuh dibawa oleh Mahathir, diberi IC.

Read more ...

SAMSENG YANG PENGECUT!!!! Berani bila ada polis, bila polis tak ada dengan orang bertatu pun cabut


Pergh!!!!! dalam berlagak tunjuk samseng ganggu kacau ceramah Pakatan Rakyat, baling kasut dalam masjid, lempar cat merah kepada bas Jelajah Merdeka Rakyat, buat sekatan jalan raya dalam rancangan Felda, berdemo bakar bendera sambil terjerit terlolong depan pejabat wakil rakyat PR sambil membakar bendera, tapi bila nampak orang ada tatu dibadan, terus lari mencicit lintang pukang sampai tidak cukup tanah...CISH!!!!!!.. APA PUNYA SAMSENG TAIK MINYAK PUNYA PEMUDA UMNO.

Read more ...