Saturday, May 19, 2012

TUMBANG BN!!!Ribuan hadiri ceramah DSAI di Tanjung Piandang

 
PARIT BUNTAR, 18 Mei; Ribuan hadirin membanjiri Dataran Pentas Merdeka Rakyat di pekan Tanjung Piandang untuk mendengar ucapan DS Anwar Ibrahim pada malam ini. 

Sambutan yang hangat ini diberikan oleh pelbagai bangsa Melayu, Cina dan India telah meningkatkan semangat hadirin untuk membuat perubahan secara total dalam langskap politik negara. 

Kehadiran orang ramai di sini tidak pernah seramai pada malam ini. Ini menunjukkan gelombang rakyat semakin jelas dan bertambah kuat untuk menjatuhkan BN dalam piliharaya yang akan datang.

Nampaknya arus perubahan semakin jelas dan BN akan tumbang seandainya PRU 13 dijalankan secara bersih dan adil.
 
Rakyat sudah muak dengan BN  dan UMNO . Malahan UMNO dan BN  sudah tidak relevan lagi untuk diamanahkan mengurus dan mentadbir negara kerana pelbagai bentuk penyelewangan yang dilakukan oleh mereka. 

Kezaliman, rasuah, kroni dan sebagainya berlaku selama lebih 50 tahun mereka mentadbir negara. Kekayaan negara tidak diagihkan kepada rakyat sebaliknya hanya mereka yang berkepentingan sahaja yang membolotnya.
DSAI berada diatas pentas Merdeka Rakyat di Tanjung Piandang

1 comment:

Anonymous said...

'Ribuan' LEMBU-LEMBU PAS berkopiah menadah telinga untuk dengar penipuan si Munafiq besar-Anuwa Brahi..

bagus sgtlah tu.. setakat syok dgn bilangan yg hadir.. tunggulah PRU 13 nanti.. Kedah duk nazak dh.. MB makan kedarah balak sakan..

KUIN jd lubuk memeras ugut rakyat..

PAS LAKNATULLAH..semoga Allah hancurkan PAS dan sekutu2 AHZAB mereka..AMINNN!