Monday, June 4, 2012

INSAF!!! Penyokong Hasan Ali kecewa JATI bergerak dengan bantuan PERKASA dan UMNOTulang Besi terserempak dengan seorang kenalan dari zaman Tulang Besi aktif di dalam Perhubungan PAS Selangor. Setelah berborak panjang lebar, dia pun buka kesah Hasan Ali. 

Rupanya, di awal penubuhan JATI oleh Hasan Ali, beliau antara yang yang diharap oleh Hasan Ali untuk menyokong usaha Hasan Ali.

Pada mulanya beliau mahu juga menolong Hasan Ali. Namun, pada suatu hari, beliau mendapat telefon dari salah seorang barua Hasan Ali meminta beliau menganjurkan ceramah Hasan Ali. Beliau lantas bertanya jentera manakah yang beliau harus gunakan untuk menganjurkan ceramah itu. 

Beliau diberitahu untuk bekerjasama dengan PERKASA dan Pemuda UMNO kawasan beliau. Pada saat itu, beliau terus insaf dan sedar. 

Segala usaha Hasan Ali ini rupanya didalangi UMNO. Patutlah Hasan Ali dalam masa yang begitu pendek boleh menganjurkan ceramah seluruh Malaysia.

Juga, Hasan Ali mengharapkan Anwar Ibrahim didapati bersalah atas tuduhan meliwat Saiful Bukhari Al Kazzab. Ini kerana beliau mensyaratkan semua penyokong beliau dalam usaha JATI ini memperjuangkan kononnya Anwar Ibrahim adalah seorang peliwat.

Dengan kata lain, antara syarat menjadi aktivis JATI adalah melakukan dosa Qazaf dengan mempercayai dan berkempen Anwar Ibrahim meliwat.

 Syukur kenalan Tulang Besi ini terus istiqamah dalam PAS. Beliau amat aktif dalam PAS Kawasan dan mungkin akan jnaik lebih tinggi lagi selepas ini, inshaalah. Pada Hasan Ali, berhentilah jadi penipu. 

Video "Murtad" yang beliau tunjukkan kepada umum tu pun tiada siapa yang percaya. Akhirnya, Hasan Ali berjuang untuk menaikkan parti yang memusuhi Islam, yakni UMNO. 

TULANG BESI

1 comment:

Anonymous said...

Kepada seluruh Malaysian yang dihormati;
Bahawa Chairman Gombak MCA (Malaysia Chinese Association, YIP KUM FOOK menguna kuasa politiknya menipu wang kami di Taman Daya, Kepong(memohon gerai), merosakkan keluarga orang lain, import wanita dari China(dangin hidup)………….

Sekira tuan-tuan dan puan-puan tidak percayai atas kejahatannya bolih bertanya orang tempatan di Taman Daya, kepong.

Chairman MCA Gombak (Malaysia Chinese Association), YIP KUM FOOK “U” buat Dosa “U” tetap akan menimpa kesusahan tidak lama lagi. TUHAN ADA MATA.

Respected throughout the Malaysian;
That the Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK used political power cheated our money at Taman Daya, Kepong (applying stalls), hurt people’s family, imports women from China (living meat) .............

If ladies and gentlemen do not trust the evil, can ask local people at Taman Daya, kepong.

Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association), YIP KUM FOOK "U" created of sin "U" will override trouble Unallocated fixed soon. GOD HAS EYES.

整个马来西亚的尊重;
Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK(叶金福用政治权力,在Taman Daya,甲洞(申请摊位)骗我们的钱,伤害别人的家庭,从中国进口妇女 买卖色情业务...... ....

如果女士们,先生们,不相信他的邪恶,可以问当地的人。

Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK (叶金福),叶金福 “您” 将面对因果报应。老天有眼。

主办单位: MCA Selayang..