Wednesday, June 12, 2013

KASIHAN AHLI UMNO!!! Ditipu secara pukal oleh UMNO melalui UtusanLagi Utusan kena kantoi terbarai terburai kerana menipu rakyat pasal harga kereta turun selepas PRU 13 kerana memenuhi tuntutan AKU JANJI BN.

Kali ini terlondeh sarung pelikat Utusan apabila pihak Honda Malaysia telah mendedahkan betapa harga kereta Honda Jazz Hibrid kononnya sejak Januari 2013 dijual pada harga RM92,187.00 tetapi telah dikurangkan selepas PRU 13 sebanyak 2.5% ke RM89,000 pengurangan sebanyak lebih kurang RM2,287 sedangkan hakikat sebenarnya harga kereta model tersebut sudah pun dijula pada harga RM89,000.00 sejak 23hb November 2012 lagi.

Mengapa perkara sejelas ini sanggup Utusan menipu?...Lagi masih Perkasa, PPIM dan beberapa NGO mesra ketat dan berdarah pekat UMNO nak pertahankan Utusan?

Masih lagi para pendokong dan penyokong UMNO tidak terasa diri kalin ditipu bulat-bulat secara pukal dan borong oleh Utusan?.

Sekali ditipu adalah lumrah sebagai manusia, tapi kalau berterusan kena tipu dan masih jua nak memberikan sokongan kepada Utusan itu bukan lagi manusia namanya.OMAK KAU

4 comments:

batu pelangi said...

Itu namanya LEMBU. Hanya binatang
aje yang allah swt mengurniakan otak
tapi takda akal. Lu nak marah gua tu
hak lu tapi gua cakap yang benar.
Kebanyakan ahli2 UMNO ini adalah
yang jenis otak ada akal takada.
Jenis orang cakap tak berapa cerdik.

Anonymous said...

buat lapuran kat ppim ,penipuan ini , kita lihat apa mereka nak kata

Anonymous said...

Aku bernasib baik sbb tak baca Utusan, takde lah aku kena tipu.

Anonymous said...

mana pejuang2 melayu taik kucing?????dah ler pemalas bodoh lagi memang patut kena tipu dulu kini dan sampai mampos!!!!!