Monday, October 17, 2011

UMNO SASAU!!! Tak habih-habih rekacipta fitnah seks

Oleh: Tok Senapi

http://www.marhaen.info/images/juara_fitnah.jpgAgaknya semua dah dengar fitnah terbaru UMCO mengenai kononnya Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng telah membayar kepada seorang budak perempuan sebanyak RM200 ribu. Bayaran tersebut ialah untuk dua belah buah dada yang diramas oleh anak Guan Eng. Sebelah buah dada dinilai RM100 ribu. Wang itu dibayar oleh pemaju perumahan. Kah kah kah...

Cerita yang direka tu bodo takdak dah, tapi tetap dijaja dalam semua blog-blog UMCO dalam usaha untuk menipu rakyat menjelang pilihanraya. Macam kita dok kata, FITNAH adalah rukun nombor satu UMCO... depa kalau tak fitnah untuk satu tempoh masa rosaklah aqidah UMCO depa, macam orang Islam kalau tolak kalimah shahadah maka jatuh murtad.

TS tak tertarik langsung cerita isu buah dada bernilai RM200 ribu tu, tapi yang TS tertarik ialah.. semua isu yang UMCO main, alih pi alih mai..SEX SEX SEX. Dalam kepala hotak UMCO penuh dengan sex.

Kisah Anwar tak terkiralah semuanya sex, lagi dakwaan dua ADUN PAS berzina dalam keretapi, lepas tu phone sex Mat Sabu... semua jalan cerita bangang dan bengong, jangankan kepala hotak, kepala lutut pun takleh nak terima...

Kesianlah aku tengok UMCO makin dekat dengan pilihanraya makin jadi sasau merapu meraban. Jangan terkejut kalau lepas ni ada pulak video sex Tok Guru Nik Aziz, Tok Guru Hadi Awang... ehhh jangan pelik, puak2 tu sanggup buat apa saja untuk fitnah Pakatan Rakyat, tak dak dalam perkiraan mereka dosa pahala.

Buatlah sementara hangpa belum mampoih.. masuk kubog baru hangpa tahawan...Kedah La

1 comment:

Anonymous said...

Sbna nye aku ksian kat blogger2 umco nih, depa diarah oleh bos ketua umco mereka untuk buat mcam2 dan brbagai2 fitnah trhadap PR, jika tiada fitnah yg boleh memburuk PR bermakna depa tak akan trima ganjaran merupai wang yang haram hasil buat fitnah tuh. ksian anak bini mereka termakan wang wang hasil yg haram tuh.. nauzubillah min zalik.